Mandy Mystery – Net Minikjole m. Stropper

129,00 kr.

2 på lager

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Intensiver stemningen med en forførende minikjole fra Mandy Mystery, der med sit frække og transparente net-design ikke overlader meget til fantasien. Net minikjolen sikrer dig en god pasform med sit strækbare materiale. Den åbne ryg og de frie skuldre giver dig et sensuelt udtryk, som ingen kan stå for.

  • Forførende net-design – Frækt look
  • Fleksibelt materiale – Perfekt pasform
  • Perfekt til forførende leg

Net Minikjole med stropper – Forførende design

Fræk og smuk net minikjole fra Mandy Mystery, der har gjort et stort navn ud af sig selv med deres enestående lingeri. De er kendte for et stort udvalg af erotisk undertøj, der alt sammen er kendetegnet af et meget højt kvalitetsniveau og enestående design.

Det kan man også roligt sige gør sig gældende for deres net minikjole. Minikjolen er udført i et meget smukt net-design, hvor ikke meget overlades til fantasien. Kjolen er lavet i strækbar nylon, hvilket giver den en god pasform, så din krops former fremhæves på bedste vis, og giver et erotisk udtryk. Den frie ryg og de blottede skuldre giver kroppen et sensuelt, og ikke mindst elegant udtryk.

Net Minikjole – Fra forspil til ophidsende leg

Den frække minikjole fra Mandy Mystery er oplagt til pirrende og forførende forspil, hvor I kan give fantasien frit løb. Det transparente net-design gør det stort set umuligt for din partner, at holde fingrene for sig selv. Nyd et langt og pirrende forspil, hvor der er plads til nysgerrige fingre. Når først legen ikke kan lade vente på sig, behøver kjolen ikke engang tages af.

Mandy Mystery Net Minikjole – One Size

Mandy Mysteries net minikjole er fremstillet i nylon og spandes. Materialet er både strækbart og meget slidstærkt. Da materialet er fleksibelt, er du garanteret en skøn pasform, idet kjolen nemt smyr sig om kroppens former, og sørger for sagerne bliver siddende som de skal.

Kjolen er One Size, og passer derfor alle kvinder i størrelsen S-L. Befinder du dig indenfor nedenstående (vejledende) kropsmål, så er du garanteret et perfekt fit!

Specifikke mål (CM):

eleTøjstørrelse: S-L (36-46)

Bryst: 82-106

Talje: 65-90

Hofter: 92-112

Vaskeanvisning: Håndvaskes i koldt vand.

Vægt0,096 kg
Materiale

85% Nylon + 15% Spandex

Farve

Sort

Størrelse

S-L

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mandy Mystery – Net Minikjole m. Stropper”

4.7 ud af 5.0