Cottelli – Blonde BH & Trusse Sæt

149,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Elegant lingeri sæt fra Cottelli. Sættet indeholder trusser og en smuk BH. Begge dele bærer præg af kvalitet, og er prydet med smukke detaljer, såsom blonder og rhinsten. Både trusser og BH er fremstillet i højkvalitets nylon og spandex, der sikrer et godt fit. Sættet fås i størrelse small, medium og ekstra large.

  • Elegant og sensuelt udtryk
  • Komplet sæt – Trusser og BH
  • Smukke detaljer – Blonder & rhinsten

Blonde BH & Trusse Sæt – Kvalitets Lingeri fra Cottelli

Hos DreamDirty er vi stolte af, at kunne præsentere et bredt udvalg af Cottelli’ enestående lingeri og erotiske undertøj. Cottelli har gennem årene gjort et stort navn ud af sig selv med en væld af unikke produkter, der alle er kendetegnet af et højt kvalitetsniveau og smukt design.

Hvad angår høj kvalitet og smukt design, så gør det sig bestemt også gældende for dette sæt. Sættet består af trusser og en BH. Begge er fremstillet i strækbare og slidstærke materialer (nylon og spandex), og er prydet med et utal af smukke detaljer, såsom rhinsten og smukke blonder. Sættet efterlader kroppen med et elegant og sensuelt udtryk, der er ren fryd for det blotte øje.

Forfør din partner med et kvalitets lingerie sæt fra Cottelli

Selvom sættet fra Cottelli ikke ligefrem er vulgært af udseende, hvilket er tilfældet for meget andet erotisk undertøj på markedet, så bærer sættet alligevel præg af et euforisk og tiltrækkende look.

Sættet skaber et syn, som ikke mange vil kunne stå for, hvilket gør det perfekt til forførelse af en partner.

Selvom sættet er perfekt til forførelse og pirrende forspil, så har det netop den perfekte balance mellem eufori og elegance, hvorfor det også sagtens kan bruges som hverdags undertøj.

Blonde BH og Trusse Sæt – Hvilken størrelse?

Som allerede nævnt, så er dette enestående sæt fra Cottelli fremstillet i nylon og spandex. Materialet er strækbart, hvorfor du kan være sikker på et godt fit, som holder sagerne smukt på plads. Sættet fås i 3 forskellige størrelse (S, M og XL).

Af nedenstående kan du læse de vejledende mål for de enkelte størrelser. Befinder du dig inde for disse, kan du være sikker på vi har din størrelse, og du er dermed garanteret et perfect fit!

Vejledende mål (CM):

S:

Størrelse: 36-38

Cup: A-B

Omkreds: 82-89

Talje: 65-73

Hofte: 92-98

M:

Størrelse: 40-42

Cup: B-C

Omkreds: 90-97

Talje: 74-81

Hofte: 99-104

L:

Størrelse: 44-46

Cup: C-D

Omkreds: 98-106

Talje: 82-90

Hofte: 105-112

XL:

Størrelse: 48-50

Cup: D-E

Omkreds: 107-118

Talje: 91-102

Hofte: 113-121

VægtN/A
Materiale

90% Nylon + 10% Spandex

Farve

Sort

Størrelse

L, M, S, XL

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cottelli – Blonde BH & Trusse Sæt”

4.7 ud af 5.0