Viser alle 15 resultater

Anal Kugler til de erogene zoner

Forkæl åbning af anus med anal kugler, som de indsættes og trækkes ud. Med bevægelsen bliver nerver omkring åbningen af anus stimuleret af anal kuglerne og den skiftende størrelse forskel. De indre erogene zoner bliver samtidigt stimuleret af anal kuglernes fylde og bevægelse. For mange er anal kugler med at at gøre forspillet til anal sex helt fantastisk og de kan ligeledes bruger under alene leg. En anal kæde med skiftende diameter gør det muligt at få den helt rette fyldige anal stimulans hver gang.

Mest Solgte Produkter


Anal Kugler - Anal nydelse til begyndere & erfarne

Perfekt anal stimulation med anal kugler

Uanset om du er ny eller erfaren inde for anal sexlegetøj, så vil du kunne nyde glæde af anal kugler. Man er nemlig så heldig, at anal kugler findes i et hav af forskellige varianter, hvilket giver dig mulighed for at finde den størrelse og form, der passer bedst til dig. Som erfaren, kan du pifte intensiteten lidt op med skøn dybde og fylde, og samtidig nyde en skøn varierende nydelse fra kuglerne. Er du nybegynder inde for anal sexlegetøj? Så kan en anal kæde være et rigtigt godt sted at starte! Du har nemlig en god kontrol over intensiteten, idet du gradvist kan indføre kuglerne. Ingen siger, at man skal kunne få kuglerne helt op, og det er en rigtig godt måde, at udforske sig selv på. Da der findes et væld af forskellige anal kugler, kan det være svært at beslutte sig for, hvilken man skal vælge. Her på siden finder du et stort udvalg af anal kæder, hvoraf alle har en forskellig form, materiale, farve, anal kugler og størrelse. Klikker du ind på de forskellige anal kæderr, kan du læse mere om de enkle produkters fordele, og vi håber det kan være med til, at gøre dit valg lettere.

Anal kugler – Onani eller samleje?

En anal kæde kan både bringes ind i lagengymnastikken med din partner, og bruges til at gøre onanioplevelsen endnu bedre. Til samleje er anal kugler det perfekte sexlegetøj til fræk og pirrende anal stimulation. Oplev hvor skønt et samleje kan være, når først dig eller din partner forkæles bagi. En anal kæde er det perfekte redskab til, at udforske hinandens kroppe, da I nemt kan tage tingene i jeres eget tempo. Andet sexlegetøj, såsom et anal plug, giver jer ikke på samme mulighed for gradvis indførelse, hvilket er en af de geniale fordele ved anal kugler. Du kan også med fordel anvende en anal kæde til at gøre onanioplevelsen endnu vildere. Uanset om du er mand eller kvinde, så vil du opleve onani du sent vil glemme. Når først analkuglerne er oppe, og du langsomt trækker dem ud i takt med du onanerer, vil du opleve en fortryllende følelse, der gør det svært for dig at være i dig selv. Uanset om du vil du bruge din anal kæde til onani eller samleje, så husk altid grundig anal rengøring før de tages i brug. Ved grundig rengøring er sikret bedre oplevelse, da det sjældent hjælper på fantasien, hvis hygiejnen ikke er i top. Husk derudover altid at benytte rigelig med glidecreme, og benyt gerne en rensevæske efter brug for ekstra hygiejne.

Anal kugler eller anal kæde? Er der en forskel? Og hvordan finder jeg den, som passer bedst til mig?

Som du måske har lagt mærke til, så er både ordet analkugler og anal kæde blevet anvendt. Der er egentligt ingen forskel, da disse to ord er synonymer for hinanden. Dog bruges ordet analkugler bedst i flertal og anal kæde bedst i ental, da det giver et mere retvisende billede af, hvad vi forsøger at beskrive. Som tidligere nævnt, så kan det være svært at vælge den helt rigtige der passer bedst til ens egne behov og præferencer. Er du nybegynder inde for anal sexlegetøj, så anbefaler vi at du især overvejer størrelser og antal kugler. For den bedst mulige oplevelse, bør du starte ud med en mindre størrelse. Har du allerede gjort dig noget erfaring, så anbefaler vi at du især overvejer form og materiale. Formen er en afgørende faktor for din anal kæde, da den er med til at give den følelse du ønsker ved penetration, og materialet er også ofte en smagssag, som er værd at tage med i sine overvejelser.