Om os

Skole drømmen blev til virkelighed

DreamDirty.dk startede som et skoleprojekt tilbage i 2018. Nu står vi her i 2022 med et hav af erfaring indenfor sexlegetøj og e-commerce.

Fra start har vi altid sat kunden i midten og truffet vores beslutninger med vores kunders behov i baghovedet. Det har ført til et af Danmarks største udvalg af sexlegetøj til alle, lave fragtpriser, hurtigt & diskret levering.

DreamDirty i gadebilledet

Vores mantra er “Alle har en fantasi”. Det betyder for os, at vi altid møder vores kunder i øjenhøjde med ekspertise i netop jeres fantasier.

Som mennesker bliver vi ofte overrasket over vores seksualitet jo mere, vi åbner os op og prøver nye former for nydelse og erotik om det er alene eller sammen med en partner. Det vigtigste er at man føler sig tryg undervejs og tager sin tid og flytter sig i sit eget tempo.

Kommunikation om, hvad der virker, hvad der ikke virker samt hvad man gerne vil prøve er bla. en af de vigtige nøgle til et dejligt seksualitet forhold. Det er vigtigt at huske, at vi alle er unikke med hver vores fantasi og behov.

Alt starter småt

DreamDirty startede som et skoleprojekt. Dage blev til uger, uger til måneder. Efter 6 lange vintermåneder i 2019 gik vores online sexshop i luften. Det blev langt fra en stille dag.

Allerede første dag skule vores lagersystem, betalingssystem og vores pakke-evner testes af. Dagen glemmer vi aldrig. Siden dengang har alt fra a-z fået en overhaling. Dermed kan vi altid garanterer samme kvalitet og professionalisme hver gang vores kunder handler hos os.

Kundetilfredshed er, hvad vi lever for, at vi kan være med til at skabe bedre rammer om folks sexliv med sexlegetøj og andre erotiske produkter er vores mål. DreamDirty arbejder aktivt med at nedbryde de tabuer, der forsat kan være at finde om sex&samliv, sexlegetøj & seksualiteter.