Butt Plug

Viser 1–36 af 120 resultater

Butt Plugs til fantastisk anal nydelse

En sand favorit indenfor anal nydelse er butt plugs, der kommer i alle former, materialer og størrelser. Butt plugs hjælper med at øge nydelse for kvinder under ved vaginal samleje samt masser af anal stimulans. Mænd får med en butt plug mulighed for at stimulere prostata for intense orgasmer. Butt plugs er perfekte til at gøre samlejet ekstra frækt og øger nydelsen ved solo leg.

Populære Underkategorier

Mest Solgte Produkter

-19%
-25%
-32%
3 for 500
-22%
179,00 kr.

Gode grunde til at bruge en butt plug:

Mere nydelse med en butt plug

Oplev mere nydelse i jeres fælles sexliv med en butt plug. Hvorfor spørger i måske? Det skyldes at indvendigt i anus sidder et utal af super-følsomme nerver, der bare venter på at blive stimuleret. Dette kan en anal plug være med til på en dejligt måde, hvor den sidder behageligt under hele legen. Bruger i et butt plug under jeres samleje vil den også være med til at give en ekstra fylde alt efter størrelse som kan mærkes af partneren til jeres fælles glæde.

Prostata stimulans med en butt plug

Få en nydelse ud over det sædvanlig som mand, når i tager en prostata stimulator eller butt plug med ind i legen. Lad anal pluggen give en målrettet stimulans for dit P-Punkt, der sidder omkring 5 cm inde i anus. Husk at bruge rigeligt med glidecreme, så i får den bedste oplevelse med jeres anal sexlegetøj. Start altid småt og byg derefter på med en større størrelse, så rektum gradvist får mulighed for at nå at tilpasse sig butt pluggen. Til at starte med kan man med fordel putte glidecreme på en finger, for at indføre den i anus. Tag den tid i behøver med jeres anal sex og nyd rejsen fra start til slut.

Hvor vigtig er glidecreme?

Glidecreme er et must! Glidecreme, glidecreme og mere glidecreme. Kroppen kan desværre ikke selv gøre anus ”våd” derfor er det altid vigtigt at benytte rigeligt med glidecreme for at hjælpe den på vej. Det er især vigtigt at bruge, så butt pluggen ikke giver kommer til at give en ubehagelige følelse, når i bruger jeres anal sexlegetøj. Tag jer altid god tid og skynd ikke på processen, men nyd øjeblikket og hinanden fokuserer på den nydelse der er i vente for jer begge.