Viser alle 19 resultater

Stor Dildo

Mærk hvad ekstra længde og fylde kan gøre for din nydelse med en stor dildo. En dildo i en større form lader dig blive fyldt helt ud under penetration for en fantastisk intens nydelse og orgasme. Brug rigeligt med vandbaseret glidecreme for den bedste oplevelse med din store dildo.

Mest Solgte Produkter

-25%

Stor Dildo - Fantastisk fyldig stimulans i længde & omkreds

Fantaserer du om at blive fyldt helt ud?

Er det størrelsen eller gørelsen? Hvorfor ikke begge dele? Prøv din drømme størrelse med en stor dildo og tag dig selv af gørelsen. Smartere bliver det ikke! En dildo i en ekstra stor størrelse er det perfekte sexlegetøj til kvinder, der ikke er meget for at gå på kompromis med dyb og fyldig penetration. Tag sololeg til helt nye højder eller lad dig forkæle af din partner, der fylder dig ud. Selv inde for store dildoer, findes der forskellige dimensioner, så du selv vælger om den skal være stor eller gigantisk. De fleste er realistiske dildoer, og er udført i et meget naturtro design. Du vil opleve at vores store realistiske dildoer er meget naturtro udseende, og føles nøjagtigt som den ‘ægte vare’. Den eneste forskel er størrelsen, hvor den ‘ægte vare’ ikke længere kan følge med. De fleste af vores store dildoer kommer med en sugekop i bunden, der gør det muligt at montere dem på diverse overflader. På den måde kan du nyde skøn og fortryllende håndfri leg. Når du begiver dig i kast med en stor dildo, så husk altid at anvende rigelig med glidecreme. Det gør indsættelsen meget nemmere, og ikke mindst mere behagelig.

Den klassisk dildo eller en dobbeltdildo?

Selvom en stor dildo i ordets forstand blot er en større udgave af en almindelig dildo, så er det en bærende forskel på dem vi fører her på siden. Her finder du alt fra legetøj til frække sololege og legetøj, der gør sig særlig egnet sammen med en partner. Er du på udkig efter en stor dildo, der er perfekt til frække parlege? Så er der ikke noget bedre end en dobbelt dildo. Med sådan en sag kommer der mange fordele. Mange tror, at de udelukkende kan gøre glæde to kvinder i mellem. Det er fuldstændigt korrekt, at de er et fantastisk stykke legetøj når de kommer til frækt samleje to kvinder i mellem, men det er langt fra det eneste en dobbeltdildo kan bruges til. Leder du efter en følgesvend, hvor du kan nyde ’uendelig’ penetration, så er der intet bedre end dobbeltdildo. Samtidig er det med mange af dem her på siden muligt, at nyde dobbelt penetration, hvor dig eller din partner stimuleres vaginalt og analt på en og samme tid. Så uanset om du er på udkig efter den klassiske store dildo eller dobbeltdildo, så er mulighederne mange, og kun fantasien sætter grænser.

Hvilken stor dildo skal jeg vælge?

Ligesom alt andet sexlegetøj, så er det vidt forskelligt hvad man har af præferencer, når det kommer til at udvælgelsen af en stor dildo. Af den grund, har vi forsøgt at føre et bredt sortiment her på siden, så der er noget til enhver smag. Det kan imidlertid være svært, at regne ud hvilken der passer bedst til ens egne behov og præferencer. Da vi ikke har nogen interesse i, at du køber dig fattig ved at prøve dig frem, så har vi i vores produktbeskrivelser forsøgt at specificere fordelene ved de enkle produkter, som vi håber kan hjælpe dig med at blive afklaret. Før du springer ud i at købe en stor dildo kan det være en fordel, at overveje størrelse, farve og form. Størrelse siger måske sig selv, men det er stadigvæk værd at tage med i mente, at nogle her på siden er MEGET store. Farve er også relevant, da det er vidt forskelligt hvad man foretrækker. Er du på udkig efter en sort dildo eller en lys dildo? Mulighederne er mange. Form er også en vigtig faktor. Er du på udkig efter en kurvet form til G-punkts stimulation eller en form, der gør sig særlig egnet til anal stimulation? Gør du dig ovennævnte overvejelser, kan det ikke gå helt galt!