King Cock - Huge Black Dildo 30 cm
King Cock

King Cock - Huge Black Dildo 30 cm

599,00 kr.

Fantaserer du om, at blive fyldt helt ud? Oplev dybde og fylde som aldrig før med en sort Huge Dildo fra verdenskendte King Cock. Perfekt dildo til den erfarne, som hverken vil gå på kompromis med størrelse eller kvalitet. 

  • Længde og fylde helt uden lige!
  • Meget stærk sugekop - Håndfri stimuli
  • Mærkevare produkt - Meget høj kvalitet
Antal

  Dag-til-Dag levering

Bestil før kl 17:00

 

Sikker betaling

 

69 dages returret

Hader du at gå på kompromis med størrelse og kvalitet? Så er den sorte Huge Dildo fra verdenskendte King Cock ikke til at tage fejl af. Dildoen er særdeles velegnet til de erfarne, der elsker at blive fyldt helt ud. 

Huge er realistisk og naturtro af udseende, hvis man altså ser bort fra størrelsen! Nyd synet af et smukt skaft prydet med årer fra top til tå, og et naturligt udformet penishoved. 

Den sorte dildo er fremstillet af højkvalitets PVC, der giver den en god balance mellem fasthed og fleksibilitet, og ikke mindst gør den særdeles modtagelig overfor vandbaseret glidecreme og nem at rengøre. 

King Cock' Huge Dildo forkæler dig med sin længde på 30 cm. og en diameter på 7,5 cm, der gør den særligt velegnet til erfarne brugere. 

Dildoen er udstyret med en meget kraftig sugekop, der trods dildoens tyngde, gør det muligt at montere den på diverse overflader. Oplev fræk håndfri leg, hvor du fyldes ud som aldrig før. 

På udkig efter noget mindre? Så tag et kig her på siden, hvor vi forhandler et stort udvalg af realistiske dildoer i forskellige farver og størrelser. 

DreamDirty anbefaler:
- Brug en vandbaseret glidecreme for mere behagelig nydelse
- Skyl din realistiske dildo i lunkent vand efter brug
- Benyt eventuelt en rensevæske for ekstra hygiejne

Produktoplysninger

King Cock

Produktinformation

Materiale
PVC
Farve
Sort
Længde (cm)
30
Bredde (cm)
7,5
Vandtæt
Ja
Phthalatfri
Ja

Produkt Kommentar

Kommentar (0)