Mandy Mystery – Fræk Fiskenet Body

129,00 kr.

3 på lager

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Forførende fiskenet body fra kvalitetsbevidste Mandy Mystery. Bodyen vil med garanti sætte stemningen for en lysten aften. Skuldrene er fri, hvilket fremhæver barmen og giver et frækt udtryk. Bundløs, så der altid er fri passage til nysgerrig leg. Da materialet er fleksibelt, er du garanteret en god pasform.

  • Bundløs – Fri passage til fræk leg
  • Strækbart materiale – God pasform
  • Frie skuldre – Fremhæver din barm

Kvalitets fiskenet body fra Mandy Mystery

Kvalitets fiskenet body fra Mandy Mystery
Når det kommer til erotisk lingeri, så er Mandy Mystery et uundgåeligt mærke. De har gjort sig særligt bemærket grundet deres smukke og frække designs, samt deres høje kvalitetsniveau. Deres lækre fiskenet body er ikke en undtagelse, når det kommer til smukt design og kvalitet.
Bodyen har off-shoulder ærmer, hvilket er med til at fremhæve din barm og give dine skuldre et smukt udtryk. Bodyen giver dig et sensuelt udtryk, som indbyder lidt fræk og pirrende leg. En sand fryd for øjet, som ingen kan stå for.

Fiskenet body – Perfekt til nysgerrig leg

Som du måske allerede har bemærket, så er bodyen fra Mandy Mystery bundløs, hvilket indbyder til lysten leg, hvor nysgerrigheden ikke kan holdes tilbage. Fiskenet bodyen efterlader ikke meget til fantasien, hvilket er perfekt hvis man ønsker at pirre sin partner til det ukendelige.
Rundt i kanterne findes en smuk blondekant, som giver et feminint og elegant udtryk!

Fræk fiskenet body – Godt at vide

Bodyen er fremstillet i slidstærk og strækbar nylon, hvilket sikrer dig en god pasform, idet materialet er fleksibelt. Bodyen holder altså sagerne godt på plads!
Det strækbare og fleksible materiale gør samtidigt, at bodyen passer mange kvinder i størrelsen. En god hovedregel er, at den passer størrelserne S-L.

Specifikke mål (CM):
Tøjstørrelse: S-L (36-46)
Bryst: 82-106
Talje: 65-90
Hofter: 92-112

Vaskeanvisning: Håndvaskes i koldt vand.

Vægt0,07 kg
Materiale

8% Elastan, 92% Nylon

Farve

Sort

Størrelse

One Size (S-L)

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mandy Mystery – Fræk Fiskenet Body”

4.7 ud af 5.0