Mandy Mystery – Bundløse Trusser

99,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Indbydende trusser fra kvalitetsbevidste Mandy Mystery, som indbyder til lysten pirrende leg. Trusserne er fremført i en fræk rød farve prydet med smukke blonder og detaljer, der virker ophidsende for det blotte øje. Trusserne er bundløse, så der er fri adgang til lystige og nysgerrige fingre, samt løssluppen leg.

  • Rød ophidsende farve – Fyldt med detaljer
  • Bundløse – Overlader intet til fantasien
  • Fås i størrelserne medium, large & XL

Bundløse trusser fra Mandy Mystery – Ophidsende design

Har du før købt eller kigget efter erotisk lingeri, så er der en stor sandsynlighed for, at du er stødt på navnet Mandy Mystery. De har efterhånden gjort sig et stort navn på markedet for lingeri, hvilket skyldes deres store udvalg af frække produkter, der alle er kendetegnet af høj kvalitet og smukt design. Kvalitet og design er ikke en overdrivelse, når det kommer til Mandy Mysteries bundløse trusser. Trusserne er fremført i en smuk rød farve fyldt med blonder og smukke detaljer, der er yderst ophidsende at kigge på. Trusserne er udstyret med to fine sløjfer, der tilføjer en ekstra fræk dimension til designet. De bundløse trusser fås i størrelserne medium, large og XL.

Bundløse trusser – Perfekt til lysten og løssluppen leg

Det er nok ikke gået ubemærket hen, at trusserne ingen bund har. Med andre ord, så overlader Mandy Mysteries bundløse trusser intet til fantasien. Det bundløse design indbyder til nysgerrige fingre, samt lysten og løssluppen leg.
Designet er i det hele taget meget indbydende. Perfekt til forførelse og pirrende forspil, hvor i til sidst ikke kan holde fingrene fra hinanden. Trussernes frie passage gør heldigvis, at i ikke skal vente!

Bundløse trusser – Værd at vide

Trusserne er fremstillet i slidstærkt nylon og spandex. De fleksible og strækbare materiale sikrer et godt fit, der gør trusserne rare og behagelige at bære, samt sikrer en godt lift, der holder sagerne pænt på plads.
Da trusserne både forhandles i størrelserne medium, large og XL fås de i de fleste kvindestørrelser. Nedenfor kan du læse de vejledende mål for hver størrelse.

Specfikke mål (CM):

M:
Tøjstørrelse: 40/42
Hofter: 99-104

L:
Tøjstørrelse: 44/66
Hofter: 105-112

XL:
Tøjstørrelse: 48/50
Hofter: 113-121

Vægt0,05 kg
Materiale

Nylon, Spandex

Farve

Rød

Størrelse

L, M, S, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mandy Mystery – Bundløse Trusser”

4.7 ud af 5.0