Cottelli – Suspender Tights

79,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Elegante og pivfrække suspender tights fra verdenskendte Cottelli Lingerie. Kan bæres helt anonymt under en kjole, som et par almindelige nylonstrømper, men indbyder til lysten leg, så snart der løftes lidt op. Cottelli’ Suspender Tights er åbne i siderne, hvilket giver hofterne et sensuelt og forførende udtryk.

  • Anonymt design – Diskret leg
  • Elegant og sensuelt design
  • 100% Nylon – Meget slidstærkt

Suspender Tights – Enestående kvalitet og design

Suspender Tights fra anerkendte Cottelli Lingerie, der har gjort et stort navn ud af sig selv med et bredt udvalg af kvalitets lingeri. Fælles for alle deres produkter gælder et højt kvalitetsniveau og smukt design.

Cottelli’ Suspender Tights er med sit elegante og forførende design langt fra en undtagelse. Strømperne er fremført i 100% nylon fra top til tå, som både er slidstærkt og strækbart. Ud over at være komplet bundløse, så er siderne til hofterne blottet, hvilket giver en sensuelt og elegant udtryk.

Suspender Tights – Anonymt, men pivfrækt design

En af de ting, der gør Cottelli’ Suspender Tights så unikke er den gode balance mellem anonymitet og frækhed. Kombineres strømperne med anden påklædning, såsom en kjole el. lignende, så fungerer de som helt almindelige nylonstrømper. På den måde, kan de nemt bruges i det offentlige rum uden at vække nysgerrige blikke.

Så snart der løftes op i kjolen, er der fri passage til løssluppen leg. Meget frækkere bliver det ikke!

Cottelli Suspender Tights – Passer de mig?

Da Cottelli’ Suspender Tights er fremstillet i et strækbart materiale, så kan alle der normalt bruger en størrelse small eller medium være sikker på et godt fit, der holder sagerne på plads.

Af nedenstående kan du læse de specifikke mål. Befinder dig inde for disse mål, så kan du være sikker på et perfekt fit!

Specifikke mål (CM):
S/M
Hofter: 92-104

Skostørrelse: 35-39

Tøjstørrelse: 36-42

L/XL:
Hofter: 105-121

Skostørrelse: 40-42

Tøjstørrelse: 44/50

Vægt0,054 kg
Materiale

Nylon

Farve

Sort

Størrelse

L/XL, S/M

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cottelli – Suspender Tights”

4.7 ud af 5.0