Cottelli – Bundløse Trusser m. Hofteholder

99,00 kr.

elegant broderet sort polyester maske fra cottelli
59,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Erotiske bundløse trusser med hofteholder til strømper fra kvalitetsbeviste Cottelli. De bundløse trusser overlader ikke meget til fantasien, og er perfekte til nysgerrig og pirrende leg. Hofteholderen og de bundløse trusser er prydet med blonder og smukke detaljer. Fås i størrelserne small, medium og large.

  • Bundløse trusser – perfekt til nysgerrig leg
  • Hofteholder til strømper – sensuelt look
  • Høj kvalitet – Prydet med smukke detaljer

Kvalitets sæt fra Cottelli Lingerie

Cottelli er anerkendte i hele verden for deres store udvalg af erotisk lingeri, der alt sammen er kendetegnet af høj kvalitet og smukt design. Har man før købt erotisk undertøj, så er man med stor sandsynlighed stødt på navnet før.

Med dette sæt fra Cottelli Lingerie, er der bestemt heller ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller design. Trusserne og hofteholderen er udsmykket med smukke blonder og detaljer, såsom en lille sløjfe, der giver trusserne et indbydende look. Trusserne er bundløse, hvilket gør den oplagte til forførende og nysgerrig leg. Hofteholderen er justerbar, og kan bruges sammen med alle strømper.

Bundløse trusser – Elegant og indbydende leg

Det er nok ikke gået ubemærket hen, at de frække trusser er bundløse. De er altså perfekte til forførelse, og gør det svært for de nysgerrige, at holde fingrene for sig selv. Hverken trusser eller hofteholder behøves tages af, før legen kan starte.

Tages trusserne på sammen med hofteholderen, og et par smukke selvsiddende strømper, gives kroppen et elegant, sensuelt og erotisk look. En sand fryd for øjet! Og et syn ikke vil kunne stå for.

Cottelli bundløse trusser & hofteholder – Størrelse L eller XL?

Sættet fra Cottelli Lingerie forhandles både i størrelserne small, medium og large. Altså findes de til langt de fleste størrelser. Sættet er fremstillet i slidstærkt og strækbart nylon og spandex, hvilket sikrer en godt fit. Stropperne er justerbare, så de passer til alle slags strømper.

Af nedenstående kan du læse de vejledende mål. Befinder du dig inde for en af disse, så kan du være sikker på at den perfekte størrelse findes til netop dig.

Specifikke mål (CM):

L:

  • Tøjstørrelse: 44/46
  • Hofter: 105-112

XL:

  • Tøjstørrelse: 48/58
  • Hofter: 113-121
VægtN/A
Materiale

90% Nylon + 10% Spandex

Farve

Sort

Størrelse

L, M, S, XL

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cottelli – Bundløse Trusser m. Hofteholder”

Du kunne også være interesseret i...

-40%

4.7 ud af 5.0