Mandy Mystery – Net Minikjole m. G-streng

169,00 kr.

1 på lager

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Pift stemningen op med en smuk minikjole fra Mandy Mystery. Kjolen er fremført i et transparent net-design, der ikke overflader meget til fantasien. Minikjolen er fyldt med smukke blonder og detaljer, der giver et sensuelt udtryk. Kan også bruges som tilbehør til en nederdel. Blonde g-streng inkluderet i prisen.

  • Smukt og transparent net-design
  • Stærkbart Materiale – God pasform
  • Blonde G-streng inkluderet i prisen

Minikjole med g-streng – Fyldt med frække detaljer

Forførende minikjole med g-streng fra verdenskendte Mandy Mystery, der er berømt for deres enestående lingeri. De har gennem årene lanceret et stort udvalg af erotisk lingeri, der alt sammen kan karakteriseres af et højt kvalitetsniveau og smukt design. Det samme tør siges om deres minikjole, samt den medfølgende g-streng. Kjolen er fremført i et særdeles smukt net-design, hvis transparensen ikke overlader meget til fantasien. Kjolen er prydet med blonder og smukke detaljer, der hver i sær er en fryd for øjet. Minikjolen blotter skuldrene og siden af taljen, hvilket fremhæver kroppens former og giver et erotisk udtryk. Den medfølgende g-streng er prydet med skøn blondering og matcher resten af outfittet.

Minikjole med g-streng – Forførende forspil eller hverdags mundering

Den smukke minikjole fra Mandy Mystery er perfekt til pirrende og forførende forspil, hvor fantasien får frit spil. De smukke detaljer ophidser og vækker nysgerrighed, samt en uimodståelig lyst hos begge parter. Nyd et langt forspil, hvor det til sidst ikke er muligt at holde snitterne fra hinanden.
Den smukke og elegante mini kjole, kan også sagtens bruges som tilbehør til festlige lejligheder eller som helt normal hverdags mundering. Den gør sig godt sammen med en flot bh og nederdel.

Mandy Mystery Mini kjole – One Size

Kjolen fra Mandy Mystery er fremstillet i nylon og spandex, der både er strækbart og slidstærkt. Materialet er ganske fleksibelt, hvorfor du er garanteret en skøn pasform. Materialet smyr sig nemt om kroppens former, og sørger for sagerne sidder som de skal.
Da kjolen er One Size passer den alle kvinder i størrelsen S-L. Det samme gælder g-strengen. Af nedenstående kan du læse vejledende kropsmål. Befinder du dig indenfor følgende, er du garanteret et perfekt fit!

Specifikke mål (CM):

Tøjstørrelse: S-L (36-46)
Bryst: 82-106
Talje: 65-90
Hofter: 92-112

Vaskeanvisning: Håndvaskes i koldt vand.

Vægt0,07 kg
Materiale

Nylon, Spandex

Farve

Sort

Størrelse

One Size

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mandy Mystery – Net Minikjole m. G-streng”

4.7 ud af 5.0