Obsessive – Blonde BH & G-streng Sæt

149,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Smuk og opsigtsvækkende blonde BH og G-streng sæt fra verdenskendte Obsessive. Både BH og G-streng byder på mange skønne detaljer, såsom blonderede mønstre og en fin rhinsten. Begge dele fremhæver kroppens feminine kurver på bedste vis, så kroppen efterlades med et elegant og forførende udtryk.

  • Både BH og G-streng medfølger
  • Fyldt med smukke detaljer – Blonder & rhinsten
  • Fås i størrelse S/M – L/XL

Obsessive BH & G-streng sæt – Kvalitet og design i højsædet

Når det kommer til kvalitet og design, så er der ikke mange producenter af erotisk undertøj og lingeri, der kan måle sig med Obsessive. Det er af netop den årsag, at de gennem årene er blevet så markant et navn på lingerie scenen.

Obsessive’ BH og G-strengs sæt er langt fra en undtagelse. Her er hverken kvaliteten eller designet til at tage fejl af. Begge dele er fremstillet i slidstærk (og strækbar) nylon og spandex. Materialet sikrer en godt fit, der på bedste vis fremhæver ens kvindelige former. Både BH’en og G-strengen er fyldt med et hav af smukke detaljer, såsom mønstrede blonder, transparenthed og en fin rhinsten. Designet er meget elegant og forførende.

Elegant hverdags sæt eller forførende leg?

Som du nok allerede har bemærket, så har Obsessive’ Blonde BH og G-streng Sæt en utrolig fin balance mellem det elegante, sensuelle og frække. Obsessive har derfor formået, at skabe en sæt undertøj, som kan lidt af det hele.

Man kan sagtens bruge sættet til hverdag uden at vække trælse blikke, hvis trøjen skal af, men man kan også sagtens bruge sættet til forførelse af en man holder af. Når først sættet tages på, så er det slet ikke til at få øjnene fra. Det vækker både lyst og begær, hvilket man straks vil opleve, hvis det bruges i en andens nærvær.

Hvilken størrelse passer mig?

Obsessive BH & G-streng sæt fås i to størrelser, der passer rigtig mange størrelser. BH’en er justerbar og g-strengen er strækbar. Ved at vælge den størrelser der passer til dig, kan du altså roligt regne med et perfect fit, der holder tingene pænt på plads.

Af nedenstående kan du læse de vejledende mål. Befinder du dig inde for disse, så kan du roligt regne med at vi har den helt rigtige størrelse til netop dig.

Vejledende mål (CM):

S/M:

Størrelser: 34-38

Cup: A-B

Omkreds: 80-90

Talje: 60-75

Hofte: 90-100

L/XL:

Størrelser: 40-42

Cup: B-C

Omkreds: 90-100

Talje: 75-90

Hofte: 100-110

VægtN/A
Materiale

90% Nylon + 10% Spandex

Farve

Sort

Størrelse

L/XL, S/M

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Obsessive – Blonde BH & G-streng Sæt”

4.7 ud af 5.0