Mandy Mystery – Net Catsuit m. Ærmer

119,00 kr.

5 på lager

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Smuk helkrops catsuit fra kvalitetsrige Mandy Mystery. Fremført i et frækt net-design, der ikke lader noget være op til fantasien. Perfekt til pirrende forførelse og frækt forspil. Catsuiten har en smuk pasform, som smyr sig pænt om kroppens former. Bundløs, så der er fri adgang til nysgerrig og lysten leg.

  • Helkrops Catsuit – Frækt net-design til legen
  • Smuk Pasform – Fremmer de smukke former
  • Bundløs – Nem adgang under hele legen

Helkrops Catsuit – Rig på kvalitet

Er du før stødt på navnet Mandy Mystery? Hvis ikke, så vil du hurtigt opdage at de er en meget fremtrædende producent af erotisk lingeri. De står bag et bredt udvalg af lingeri, hvor alle deres produkter bærer præg af smukt design og høj kvalitet. Det samme kan roligt siges om deres helkrops catsuit, der i sig selv er en sand fryd for øjet. Catsuiten er fremført i et frækt net-design, hvis transparens blotter din smukke krop, så intet overlades til fantasien. Den åbne hals og nakke giver dig et sensuelt udtryk. Ben, arme og bagdel fremhæves på bedste vis i det smukke net.

Bundløs catsuit – Fri passage til lysten leg

En af de mange fordele ved catsuiten fra Mandy Mystery er, at du kan beholde den på, mens legen står på. Som du nok allerede har bemærket, så er catsuiten bundløs. Det bundløse design er utroligt indbydende. Det giver fri adgang og passage til nysgerrige fingre og lysten leg.
Oplev hvordan det transparente design vækker lysten og begæret. Perfekt til forførelse og lange forspil, hvor i til sidst ikke kan holde fingrene for jer selv. Med andre ord, så kan ingen modstå fristelsen, som det bundløse catsuit tilføjer legen.

Helkrops catsuit – One Size (passer langt de fleste)

Catsuitet fra Mandy Mystery er fremstillet i slidstærkt og strækbart nylon og spandex. Det fleksible materiale garanterer en god pasform til kroppen. Materialet smyr sig perfekt om kroppens former, og sørger for at sagerne bliver siddende som de skal.
Catsuitet er one size og passer alle kvinder, som normalvis bruger tøj i størrelserne S-L. Mere præcist, så vil alle kvinder der befinder sig inde for nedenstående mål opleve et perfekt fit!

Specifikke mål (CM):
Tøjstørrelse: S-L (36-46)
Bryst: 82-106
Talje: 65-90
Hofter: 92-112

Vaskeanvisning: Håndvaskes i koldt vand.

Vægt0,07 kg
Materiale

Nylon

Størrelse

One Size

Farve

Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mandy Mystery – Net Catsuit m. Ærmer”

4.7 ud af 5.0