Cottelli – Røde Selvsiddende Fiskenet Strømper

59,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Giv dine ben et sexet og forførende look med selvsiddende strømper fra Cottelli Legwear. De røde fiskenet strømper hjælper fantasien på vej, og tilfører en ekstra ophidsende dimension til legen. Strømperne kan enten bruges til forspil, forførende leg eller sammen med et festligt outfit. Fås i størrelserne medium & large.

  • Silikonekant – Glider ikke ned
  • Ophidsende net-design
  • Slidstærkt materiale

Selvsiddende Fiskenet Strømper – Kvalitet hold-ups

Hvis du før har ledt efter lingeri, så er du med stor sandsynlighed stødt på navnet Cottelli, som gennem årene har frydet os med et stort udvalg af smukt lingeri. Alle Cottelli’ produkter er kendetegnet af smukt design og høj kvalitet. Hvad angår kvalitet og design, så er Cottelli Legwear serien ikke en undtagelse. Og det er deres røde selvsiddende fiskenet strømper bestemt heller ikke.

De selvsiddende strømper er fremstillet i slidstærk nylon, der er fleksibelt og sidder tæt ind til benene, så de fremhæves på bedste vis. Topstykket af nylonstrømperne består af silikone, som sørger for at de ikke glider ned. Fås både i størrelserne medium og large.

Røde Fiskenet Strømper – Forførende leg eller festlig add-on

Som allerede nævnt, og som du måske allerede har tænkt, så er det helt op til dig, hvorvidt de selvsiddende fiskenet strømper skal bruges til forførende leg eller festlig mundering. Strømperne har nemlig en rigtig god balance mellem et erotisk og elegant look. Pift festoutfittet eller hverdagsmunderingen op med en fræk rød farve, som nemt kan bæres uden at blive for vulgær.

Alternativt kan du gøre legen endnu mere pirrende med de selvsiddende strømper. Med strømperne på i soveværelset bliver det umuligt, at holde fingrene fra hinanden. De hjælper i al sandhed fantasien på vej, og behøves slet ikke tages af før legen starter. Passer perfekt i kombination med høje hæle!

Selvsiddende Fiskenet Strømper – Passer de mig?

Her på siden fås Cottelli’ Selvsiddende Fiskenet Strømper i størrelserne medium og large. Du vil med stor sandsynlig kunne finde et perfekt fit blandt de to størrelser. Så snart du har fundet den rigtige størrelse, skal du ikke bekymre dig om, at de glider ned eller skaber irriteret hud.

Af nedenstående kan du læse de specifikke mål for de to størrelse. Befinder du dig inde for følgende mål, så kan du være sikker på et perfect fit!

Specifikke mål:

S:

Længde: 36/38

Skostørrelse: 35-37

M:

Længde: 40/42

Skostørrelse: 38-39

L:

Længde: 42/44

Skostørrelse: 40-42

VægtN/A
Materiale

Nylon

Farve

Rød

Størrelse

L, M, S

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cottelli – Røde Selvsiddende Fiskenet Strømper”

4.7 ud af 5.0