Cottelli – Selvsiddende Strømper m. Sløjfer

99,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Smukke selvsiddende strømper fra Cottelli Legwear. Strømperne er prydet med smukke sløjfer og rhinsten, hvilket giver dem et elegant look. Trods elegance, har de en erotisk undertone, der gør dem til et forførende syn. De selvsiddende strømper har en silikonekant, så de ikke glider ned. 70 denier.

  • Silikonekant – Glider ikke ned under leg
  • Prydet med sløjfer samt rhinsten
  • Slidstærk Nylon – Hele 70 Denier

Selvsiddende Strømper – Fyldt med smukke detaljer

Cottelli har i de senere år forkælet lingerimarkedet med et væld af smukke produkter. Fælles for alt deres lingeri er høj kvalitet og smukt design, hvilket ses og mærkes ned til mindste detalje. Cottelli Legwear er ikke en undtagelse, og det er disse selvsiddende hold-up stockings bestemt heller ikke. De selvsiddende strømper er fyldt med smukke detaljer, der fremhæver dine ben og giver dem et sensuelt og erotisk særpræg. Bagsiden af strømperne er udstyret med to smukke sløjfer, samt to smukke åbninger, hvis kanter er prydet med smukke rhinsten. Strømperne har en perfekt balance mellem erotik og elegance.

Selvsiddende Strømper – Hverdagsmundering eller erotisk forførelse?

Som allerede nævnt, så udstråler strømperne en god balance mellem det sexede og elegante. Det har den helt klare fordel, at de både kan bruges som hverdagsmundering og til erotisk forførelse. De smukke strømper kan både komplimentere en festlig påklædning, samt et helt almindeligt hverdagsoutfit. Strømperne kan bæres uden at vække skæve blikke, dog kan du risikere et par nysgerrige blikke, idet strømperne er en sand fryd for det blotte øje.
Som allerede nævnt, kan de selvsiddende strømper også bruges til forførende leg. Tilfør en ekstra fræk dimension til legen, som ikke blot hjælper fantasien på vej, men gør legen endnu mere pirrende og intens. Passer perfekt sammen med et par høje hæle.

Hold-up Stockings – S, M eller L?

Cottelli Legwears selvsiddende strømper med sløjfer fås i størrelserne small, medium og large. De findes altså til stort set alle ben og fod størrelser. Altså kan du være sikker på et perfekt fit, da vi med stor sandsynlighed har den størrelse, som passer perfekt til dine mål.
Af nedenstående kan du læse de vejledende mål. Befinder du dig inde for disse mål, er du garanteret det rette fit!

Specifikke mål:

S:
Længde: 36/38
Skostørrelse: 35-37

M:
Længde: 40/42
Skostørrelse: 38-39

L:
Længde: 44/46
Skostørrelse: 40-42

XL:
Længde: 48/50
Skostørrelse: 40-42

Vægt0,9 kg
Materiale

Nylon

Farve

Sort

Størrelse

L, M, S, XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cottelli – Selvsiddende Strømper m. Sløjfer”

4.7 ud af 5.0