Mandy Mystery – Bundløs Catsuit

99,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Smuk catsuit fra kvalitetsbevidste Mandy Mystery fremført i et transparent net-design, som ikke overlader noget til fantasien. Det åbne bryst, de frie skuldre og de snoede huller langs siden giver kroppen et sensuelt udtryk. Bundløs, så der er fri adgang for nysgerrige og lystne fingre. Fås i størrelserne S/M, M/L, L/XL.

  • Sensuelt Design – Frækt & forførende look
  • Bundløs – Fri adgang under legen
  • Fås i alle størrelser

Mandy Mystery Catsuit – Elegant og sensuelt udtryk

Mandy Mystery er kendt i hele verden for deres erotiske lingeri. Hvorind man er på udkig efter frækt lingeri eller kostumer, er deres kvalitetsrige produkter ikke til at overse. Fælles for alle deres produkter er smukt design og høj kvalitet.
Deres bundløse catsuit er ikke en undtagelse med sit smukke net-design. Designet er transparent, hvorfor intet overlades til fantasien. Catsuiten dækker kroppen fra bryst til tæer. Skuldrene er frie og brystet er åbent, hvilket fremhæver brystet og giver kroppen et sensuelt udtryk. Langs catsuiten er snoede huller, der giver et elegant særpræg. Kort fortalt, er et Mandy Mystery Catsuit en sand fryd for øjet!

Bundløs catsuit – Fri adgang til nysgerrig og lysten leg

Som du måske allerede har bemærket, så er der en indbygget åbning i skridtet. Det bundløse design gør catsuiten meget indbydende, idet der er fri adgang og passage til nysgerrige fingre og lysten leg. Perfekt til forførelse og frækt forspil med en partner, hvor kun fantasien sætter grænser for legens udfald. En ting er sikker! Det er meget svært, at holde fingrene fra sig selv, når først Mandy Mystery’ bundløse catsuit er i spil.

Mandy Mystery Bundløs Catsuit – Fås til alle størrelser

Catsuiten er fremstillet i 100% elastisk og slidstærkt nylon. Det fleksible og strækbare materiale giver dig en god pasform, hvor catsuiten sørger for at holde sagerne pænt på plads.
Da catsuiten måde fås i størrelserne S/M, M/L og L/XL, findes den rigtige størrelse til stort set alle kvinder.

Specifikke mål (CM):

S/M:
Tøjstørrelse: 36/42
Bryst: 82-97
Talje: 65-81
Hofter: 92-104

M/L:
Tøjstørrelse: 40/46
Bryst: 90-106
Talje: 74-90
Hofter: 99-112

L/XL:
Tøjstørrelse: 44/50
Bryst: 98-118
Talje: 82-102
Hofter: 105-121

Vægt0,05 kg
Størrelse

L/XL, M/L, S/M

Farve

Sort

Materiale

Polyamid

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mandy Mystery – Bundløs Catsuit”

4.7 ud af 5.0