Cottelli – Bundløse Stockings m. Taljerem

89,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Diskrete og super frække stockings fra kvalitetsbeviste Cottelli. Strømperne kan bæres helt anonymt under en kjole, ligesom almindelige strømpebukser, men indbyder til lystig leg for de heldige. Taljeremen sørger for, at strømperne bliver siddende som de skal. De åbne sider giver et sensuelt og erotisk særpræg.

  • Diskrete – Kan bæres helt anonymt
  • Bundløse – Indbyder til lystig leg
  • Taljerem – Bliver siddende som de skal

Bundløse stockings med taljerem – Kvalitet & Design

Cottelli Lingerie har gennem årene gjort et stort navn ud af sig selv med deres store udvalg af erotisk lingeri. Høj kvalitet og smukt design er et gennemgående tema for alle deres produkter, og deres bundløse stockings med taljerem er ikke en undtagelse. Tværtimod!

Strømperne er fremført i et diskret, elegant og forførende design. Strømperne er fremstillet 100% nylon, der både er strækbart og slidstærkt, så man er sikret et godt fit, der holder sagerne godt på plads. Strømperne holdes på plads af den fine taljerem. Siderne på taljeremen er åbne, så hofterne er blottede, hvilket giver kroppen et endnu mere erotisk udtryk.

Bundløse strømpebukser – Diskret, men meget frækt design

Det er nok ikke gået din næse forbi, at Cottelli’ Bundløse Stockings er bundløse. Altså er der fri passage til nysgerrig og lysten leg. Trods den frie passage, så er strømpebukserne meget diskrete. Det er netop den gode balance mellem anonymitet og frækhed, der gør strømpebuksernes design så unikt.

Strømperne kan nemt bæres under en kjole eller lignende uden at vække opsigt i det offentlige rum. Så snart kjolen løftes op for en heldig person, så er der fri adgang til begær og lystig leg. Frækkere bliver det ikke!

Bundløse nylonstrømper – Hvilken størrelse?

Cottelli’ Bundløse nylonstrømper findes både i en størrelse S/M og en størrelse L/XL. Da materialet er strækbart og fleksibelt, så kan langt de fleste finde et godt fit blandt én af de to størrelser.

Af nedenstående kan du læse specifikke mål for de to størrelser. Befinder du dig inde for en af disse, så kan du være sikker på, at vi har din størrelse.

Specifikke mål (CM):

S/M:

Talje: 65-81

Hofter: 92-99

Skostørrelse: 35-39

Tøjstørrelse: 36-42

L/XL:

Talje: 82-102

Hofter: 105-121

Tøjstørrelse: 44-50

VægtN/A
Materiale

Nylon

Farve

Sort

Størrelse

L/XL, S/M

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cottelli – Bundløse Stockings m. Taljerem”

4.7 ud af 5.0