Vi flytter til et større lager, så vi kan desværre ikke pakke din pakke lige nu. Du er velkommen til at lægge ordre alligevel, men de bliver først ekspederet d. 30/10-2024.
Vi beklager selvfølgelig ulejligheden.
Bedste hilsner Dreamdirty

Fifty Shades of Grey – All Sensation Bryst & Klitoris Klemmer

Original price was: 249,00 kr..Current price is: 199,00 kr..

3 på lager

Totally His Manchetter fra Fifty Shades of Grey
Original price was: 179,00 kr..Current price is: 149,00 kr..

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Nyd hed og intens sanseleg med Fifty Shades Freed All Sensation Klemmer. Mærk øget intensitet og forstærkede orgasmer med All Sensation, der både kan bruges som bryst- og klitoris klemmer. Kæderne forbindes af kæder, der tilføjer en dejlig tyngde til legen.

  • Både klitoris- og brystklemmer – 2-i-1
  • Justerbare – Perfekt fit til alle!
  • Øget sensitivitet – Forstærkede orgasmer

Fræk og pirrende sanseleg med All Sensation klemmerne

Med All Sensation Bryst & Klitoris Klemmer får du en enestående mulighed for, at nyde skøn sanseleg på en helt unik måde. Du har måske allerede prøvet en klitoris klemme eller et sæt brystklemmer? Du har måske leget med tanken? Eller måske aldrig hørt om hverken det ene eller andet? Uanset hvad, så er All Sensation fra Fifty Shades Freed et perfekt redskab til, at nyde fræk og ophidsende sanseleg, hvor sensitiviteten øges og tilfører et endnu dejligere aspekt til legen.

Alle Sensation klemmerne er alle justerbare, hvilket sikrer jer et perfekt fit hver gang. I vælger helt selv hvor stramt de skal side, så om de blot skal stramme til sensitiviteten øges, eller til det decideret gør ondt er op til jer. Alle klemmerne har små perlevedhæng, der sammen med kæderne tilføjer en skøn tyngde til legen. Særligt når kroppen er i bevægelsen gør den øgede tyngde legen ekstra pirrende.

Gør orgasmen endnu bedre med All Sensation klitorisklemmen

Ikke mange er bekendt med de mange fordele en klitoris klemme fører med sig. Rigtig mange synes måske endda, at det i ordets forstand lyder en kende spøjst. Der er intet spøjst i at tage en klemme til klitoris i brug. Viste du, at der ved en kvindes klitoris befinder sig over 8.000 nerveender? Alle Sensation sættes nemt på plads omkring klitoris, hvormed den vil presse på siderne. Det er på siderne, at der befinder sig flest nerveender. Klemmen øger blodtilstrømningen til klitoris, og dermed følsomhed. På den måde vil du uden tvivl opleve orgasmer nemmere og meget mere intenst.

All Sensation – Pirrende smertestimulation

Tag legen til et helt nyt niveau med brystklemmerne, der giver jer mulighed for forførende smertestimulation tilpasset jeres præferencer. Perfekte brystklemmer til jer, der hverken vil gå på kompromis med kvalitet eller funktionalitet. Snuderne på klemmerne er udstyret med små gummi manchetter, så de er behagelige at have på for bæreren, da de er skånsomme mod huden og sikrer et godt fit. I vælger helt selv, hvor stramt klemmerne skal side, hvilket både nemt og hurtigt kan justeres.

Køber man All Sensation klemmerne medfølger en lille silkeblød satin pose til opbevaring.

Vægt0,065 kg
Materiale

Metal, Silikone

Farve

Guld

Længde (cm)

70

Vandtæt

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey – All Sensation Bryst & Klitoris Klemmer”

Du kunne også være interesseret i...

-17%
Original price was: 179,00 kr..Current price is: 149,00 kr..

4.7 ud af 5.0