Fifty Shades of Grey – Totally His Manchetter

149,00 kr.

1 på lager

sort mini flogger pisk fra bad kitty på 28 cm
199,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Pift par legene op med et par eksklusive manchetter fra den meget omtalte Fifty Shades of Grey serie. Totally His Manchetterne er indvendigt foret med blødt velour, og prydet med smukt satin på ydersiden. Manchetterne kan nemt tages af og på med det kraftige velcro luk.

  • Satin og blødt velour – Lækker kvalitet
  • Kan nemt tages af og på – Velcroluk
  • Karabinhager – Kan kombineres med reb o.l.

Fifty Shades of Grey – Mærk forskellen

Rigtig mange kvinder og mænd har enten set eller hørt om den berømte Fifty Shades of Grey serie. Og rigtig mange, har oplevet en eventyrlig lyst til at eksperimentere alene eller sammen med sin partner efterfølgende. Af den grund, har Fifty Shades og Grey serien lanceret sin egen serie af kvalitets sexlegetøj og bondage udstyr. Høj kvalitet er ikke en underdrivelse!

Pirrende leg med Totally His Manchetter

Manchetter har altid været et godt alternativ til klassiske håndjern, da de oftest bærer præg af et frækkere look og kvalitet. Totally His Manchetterne er ikke en undtagelse. Tværtimod, så skriger de af kvalitet. Indersiden af manchetterne er af blød velour, så de føles silkebløde og sidder rigtig behageligt omkring håndleddet. Ydersiden er prydet af smukt satin, der giver manchetterne et eksklusivt look. Velcro Lukket gør det meget nemt og hurtigt, at tage manchetterne af og på. Når først håndleddet er fikseret, er det ikke til at komme ud. Overlad kontrollen til din partner eller mærk det pirrende ved, at din partner tager kontrollen over din nydelse.

Kombiner Totally His Manchetterne med andet bondage udstyr

At de to manchetter tilkobles med karabinhager åbner for et væld af muligheder, hvor kun fantasien sætter grænser. Du kan nemlig bruge dem i kombination med andet BDSM udstyr såsom bondage reb eller kæder. Fastspænd din partner til sengen, stolen, døren eller lignende og udlev jeres frækkeste fantasier. Her på siden finder I et stort udvalg af BDSM udstyr, der passer perfekt til formålet. Et godt tip er, at kombinere manchetterne med et blindfold, så synssansen sættes ud af spil, hvilket kun gør legen endnu frækkere.

Vægt0,115 kg
Materiale

Kunststof, Metal, Satin

Farve

Sølv, Sort

Længde (cm)

32,5

Størrelse

One Size

Vandresistent

Nej

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey – Totally His Manchetter”

Du kunne også være interesseret i...

-9%
199,00 kr.

4.7 ud af 5.0