the pinch brystklemmer fra fifty shades of grey
Fifty Shades of Grey

Fifty Shades of Grey - The Pinch Brystklemmer

149,00 kr.

Højkvalitets brystklemmer fra den verdenskendte Fifty Shades of Grey serie af sexlegetøj. Udlev jeres frækkeste fantasier med det perfekte supplement til BDSM leg. I kan selv justere hvor stramt de skal sidde, og sættet kommer med vægte for øget intensitet. 

  • Juster selv hårdheden - Opnå perfekt intensitet
  • Øg intensiteten med god vægt og tyngde!
  • Gummi - Bedre fit mens legen står på
Antal

  Dag-til-Dag levering

Bestil før kl 17:00

 

Sikker betaling

 

69 dages returret

Oplev alt fra forførrende stimuli til ophidseende smertestimulation med brystklemmerne 'The Pinch' fra Fifty Shades of Grey serien. Udlev jeres vildeste BDSM lyster og drømme, og tag legen til et helt andet niveau. 

The Pinch er de perfekte brystklemmer til jer, der hverken vil gå på kompromis med kvalitet eller funktionalitet. Kvaliteten ses og mærkes ned til mindste detalje. 

Funktionalitet ses af de mange fordele The Pinch brystklemmerne er udstyret med. I kan helt selv justere hvor stramt brystklemmerne skal klemme, og I er derfor selv herre over intensiteten.

Da brystklemmernes snude er udstyret med små gummi manchetter, er de behagelige at have på, skånsomme mod huden og sikrer et perfekt fit mens legen står på. 

For enden af brystklemmerne er to små vægte, der hver i sær vejer 9 gram. Vægtene tilføjer tyngde til legen, og gør det muligt at øge intensiteten. 

Sættet indeholder 2 x Brystklemmer, og en silkeblød lille opbevaringspose, så de nemt kan gemmes af vejen efter brug. 

Produktoplysninger

Produktinformation

Materiale
Metal
Farve
Sølv
Phthalatfri
Ja

Produkt Kommentar

Kommentar (0)