You2Toys – Ben Wa Bækkenbundskugler

149,00 kr.

2 på lager

100 ml klick vandbaseret glidecreme fra RFSU
89,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Udlev pirrende øjeblikke og opnå samtidig en stærkere og strammere bækkenbund med You2Toys – Ben Wa Balls. Bækkenbundskuglerne er udført i et særdeles eksklusivt design. Kuglerne er anbefalet til den erfarne inde for bækkenbundstræning.

  • Oplev mere nydelse under samleje
  • Nyd pirrende stimulation mens kuglerne er oppe
  • Velegnet til erfarne indenfor kegel balls

Stilfulde Ben Wa Balls fra kvalitetsbeviste You2Toys, der både kan bruges til bækkenbundstræning og pirrende leg. Med bækkenbundskuglerne vil du for alvor kunne effektivisere din træning og opnå en strammere og stærkere bækkenbund. Ved optimal træning af din bækkenbund vil du forøge din følsomhed, hvilket gør det til en kæmpe fordel for din nydelse under samleje.

Når du har de to kugler oppe vil du samtidigt føle et vildt pirrende fornemmelse, der kan nydes alene eller sammen med din partner. Du bruger Ben Wa Balls helt ligesom almindelige bækkenbundskugler. Før dem op i dig og lav ellers knibeøvelser, som du ellers ville have gjort det. Bliver din bækkenbund stærk nok, vil du måske ende med, at kunne gå rundt med dem. Med deres vægt på 25 gram pr. stik og diameter på 1,8 cm, er de velegnet de erfarne brugere af bækkenbundskugler. Er du ny inde for bækkenbundskugler? Så tag et kig her på siden, hvor vi forhandler et stort udvalg til nybegyndere.

OBS. Du skal ikke være bange for at kuglerne forsvinder op i dig. De kan nemt tages ud med en fingrene. Alternativt kan de hurtigt og nemt presses ud, når du vil.

Vægt0,15 kg
Materiale

Carbonstål (Nikkelfri)

Farve

Sølv

Længde (cm)

1,8

Bredde (cm)

1,8

Vandtæt

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “You2Toys – Ben Wa Bækkenbundskugler”

Du kunne også være interesseret i...

4.7 ud af 5.0