100 ml klick vandbaseret glidecreme fra RFSU
RFSU

RFSU - Klick Vandbaseret Glidecreme 100 ml

89,00 kr.

Klick fra Svenskle RFSU er nok blandt verdens mest kendte vandbaseret glidecreme og især kendt i Skandinavien og ikke uden grund! Klick 100 ml er en højkvalitets glidecreme, der kan bruges til alle formål med sin landvarige glideevne helt uden at klister..

  • Vedvarende glideeffekt for bedre nydelse
  • RFSU - En af de mest populære glidecreme
  • Kan bruges på alle typer af sexlegetøj
Antal
  Ikke på lager

  Dag-til-Dag levering

Bestil før kl 17:00

 

Sikker betaling

 

69 dages returret

Skandinaviens favorit vandbaseret glidecreme

En klar favorit blandt glidecreme er og har altid været RFSU' Klick. Klick er en højkvalitets vandbaseret glidecreme, der har sit udspring fra Svenske RFSU, der siden tidernes morgen har haft fokus på kvalitets tilbehør for et mere sikkert og bedre sexliv til folk i alle aldre. Igennem årene har RFSU finjusteret deres formel til at være en vandbaseret glidecreme, der har en glideevne ud over det sædvanelige indenfor vandbaseret.
Denne kvalitet og unikke egenskaber i et flot design har vundet plads i flere Skandinaviske hjem, hvor den er blevet en fast del af legen.

Tynd, klar og klister slet ikke!

Klick glidecremen er lavet til at være ekstra tynd, så den fordeler sig bedre under legen. Takket være sin vandbaseret oprindelse klister den slet ikke og kan let rengøres selv efter større mængder har været påført. Klick er 100% sikker at benytte sammen med alle typer af sexlegetøj samt latex-kondomer, så fokus kan ligge på nydelsen og ikke på om, den nu også kan bruges med vibratoren.

Parfumefri glidecreme?

Kvalitet og ro i maven går ofte hånd i hånd. Derfor indeholder RFSU Klick ingen parfume eller farve. Det sikrer at glidecremen kan bruges af folk, der har parfumeallergi. Desuden er Klick ph-balanceret, så den følger kroppen normale balance og skaber ikke irritation eller lignende.

Indeholder 100 ml vandbaseret glidecreme.

Produktoplysninger

RFSU
058-008-004-TRANSPARENT-100ML

Produktinformation

Materiale
Vandbaseret
Volume (ml)
100-150 ml
Længde (cm)
15,5
Bredde (cm)
3,5

Produkt Kommentar

Kommentar (0)