Test & anmeldelse af Womanizer Premium, Starlet 2 & DUO Black

Lidt om mig: Jeg er en kvinde, i hvad jeg vil beskrive som min bedste alder, nemlig midt i 40’erne. Igennem min ungdom til nu har jeg altid har haft sexlegetøj i mit liv. Personligt har jeg altid set det som en tro følgesvend, der ikke kun skal bruges, når jeg har været single, men også til prøve mine & mine partners fantasier af. Nogle gange åbner man en dør til en ny form for nydelse, man hurtigt ikke kan undvære. Den dør åbnede jeg med sugeevne fra Womanizer. Jeg tog personligt kontakt til DreamDirty.dk og indgik i et samarbejde, hvor jeg skulle test & anmelde 3 forskellige womanizer produkter (Womanizer Premium, Starlet 2 & Duo Black. Løbende vil jeg opdatere blogindlægget, efterhånden som min erfaring med deres produkter vokser med tiden.

Test og anmeldelse af Womanizer Premium, Starlet 2 og Duo Black

Tidligere har jeg eksperimenteret med en del sexlegetøj, heriblandt almindelige vibratorer, dildoer o.l. Har kun haft gode oplevelser, men har alligevel tænkt at folk har overdrevet en smule, med deres beretninger om Womanizer. Den skepsis er 100% afkræftet den dag i dag; Aldrig har jeg oplevet noget lignende!

Til dem af jer, der ikke før har hørt navnet eller bare ikke ved, hvordan Womanizer virker, vil jeg forsøge at gøre jer klogere i mit blogindlæg. Og til dem af jer, der går med tanken om selv at investere i én, får i her et godt udgangspunkt for at vælge den helt rette til jeres sexliv.

Hvad gør vibratoerne så unikke?

Fælles for alles Womanizer produkter er, at de stimulere på en helt ny og innovativ måde. Nemlig vha. den enestående Pleasure Air teknologi. Og hvordan fungerer det så helt præcis? Det lille mundstykke isolere klitoris og forkæler den med pulserende trykbølger. Lyder det mærkeligt? Det tænkte jeg også, men aldrig nogensinde har jeg oplevet noget så intenst. Personligt har jeg altid haft svært ved at opnå en klitoris orgasme, men det føles næsten som en umulighed for mig ikke at komme med en Womanizer.

Womanizer premium liggende på kvinde
Womanizer Premium i Sort

Af nedenstående kan i læse mine erfaringer med Womanizer Starlet 2, Womanizer Premium & Womanizer DUO Black samt de fordele (og ulemper) jeg har erfaret med dem hver i sær.

Hvordan fungerer en Womanizer?

Inden vi begynder at snakke om hver af Womanizerne, vil jeg gerne forklare, hvad nogle af deres smarte funktioner (og navne) endelige går ud på. For at du får en bedre forståelse af klitoris stimulatorerne og bedre kan træffe det rigtige valg mellem de 3, hvis du beslutter dig for, at du bare må prøve Womanizer. Jeg håber mine egne erfaringer hjælper dig godt på vej i den rigtige retning!

Pleasure Air:

Pleasure Air blev med Womanizer et helt nyt begreb indenfor sexlegetøj, som folk hurtigt begynde at kende. Teknologien bag denne unikke nydelse er opfundet af Womanizer selv.


“Features the perfect balance between pulsating and massaging changes in air pressure without touching the clitoris”

Womanizer.com

Den perfekte balance er, hvad der sætter Womanizer i en kategori for sig selv. Det at klitoris bliver helt omsluttet af den bløde silikone, men aldrig kommer i direkte kontakt med klitoris, er hele ideen bag PleasureAir.

Forstil dig at din partner ligger mellem benene på dig, men i stedet for at bruge tungen, blot pirrer dig ved at puste en smule omkring og direkte på klitoris. Tag nu den følelse og forstærk den med faktor 1.000 og tilsæt vibrationer, der forkæle alle dine 8.000 nervebaner inde i klitoris. Resultatet bliver med garanti en orgasme du sent vil glemme.

Autopilot

Præcist som navnet antyder, så er autopilot-funktionen en automatiseret nydelse. Det vil sige, at du ikke behøver at skifte mellem indstillingerne på Womanizeren for at skabe en skøn og pirrende variation som vi kvinder, så godt kan lide. Faktisk er det eneste du skal gøre at slå funktionen til og nyde den helt unikke kombinationen i de forskellige suge-intensiteter.

Det overraskede element Autopilot bringer, hvor det bliver umuligt at forudsige gør orgasmen ekstra intens. Nogle gange er den faktisk næsten helt kommet bag på mig, da jeg ikke har kunnet forudsige at intensiteten tog et spring, jeg aldrig kunne have forventet.
Jeg ville ønske mere sexlegetøj kom med denne Autopilot-funktion. Da jeg mener det at spice nydelsen lidt op og sikrer, man ikke kører fast i “Det der virker”. Derimod får man lov at prøve hele nydelse-spektrometret af undervejs

Smart Silence

Når du slår smart silence til på Womanizeren begynder den med sine suge-intensiteter før klitoris stimulatoren kommer i kontakt med klitoris. Det gør en ekstrem smart til, hvis legen skal være diskret.
Man behøver hellere ikke mere være nervøs for at nogle kommer ind af døren og klitoris stimulatoren forsat ligger tændt og skaber et postyr. Den går simpelthen på standby af sig selv, uden du behøver at fumle rundt med knapperne.

IPX7 – 100% Vandtæt

Med en IPX7-certificering er det womanizeren testet til at kunne klare sig under 1 m vand i hele 30 minutter helt uden at tage skade. Jeg må være ærlig at sige, at alle 3 er blevet testet både i badekaret og under bruseren. Efterfølgende er de ligeledes blevet en fast del af min “slappe af rutine” i weekenden. Lille tip – Womanizer, et badekar og et glas rødvin er ikke nogen dårlig kombination, hvis jeg selv skal sige det.

Nu vil jeg hoppe videre til min egne test/anmeldelse af de forskellige Womanizer, hvis du allerede nu tænker på, hvilke stillinger Womanizeren kan bruges i, kan du med fordel hoppe til bunden af mit indlæg. Her har jeg lagt den officielle guide ud med stillinger fra Womanizer’s egen online manual. Håber den kommer til at vække dig/jer ligeså meget glæde, som den gjorde for min partner og mig selv.

Test: Womanizer Starlet 2 – En diskret og let håndterbar klitoris stimulator!

Nu til min test af starlet 2, hvor jeg vil komme ind på mine egne erfaringer med klitoris stimulatoren samt de fordele & ulemper jeg har haft med produktet.

Starlet 2 fra Womanizer er i min optik det perfekte valg til dig, der ønsker at opleve vidunderet fra den fantastiske Pleasure Air Teknologi (Sugeevnen), men samtidig ikke ønsker at købe sig fattig i sexlegetøj. Fælles for alle tre Womanizer er, at de ligger i den tungere ende af prisskalaen indenfor klitoris vibratorer. (En af grundene til jeg kontaktede dreamdirty hihi)

Selvom man virkelig får noget for sine pengene, kan det være svært at overskue i budgettet for nogle. Til gengæld får man en vibrator, der kan bruges i flere år frem. Ofte tager jeg min Starlet 2 med i tasken, hvis jeg er på et weekendophold eller på ferie med manden.

Få altid den bedste pris på Starlet 2

Starlet 2 fås til 499.- og DreamDirty kører altid med prismatch på deres sexlegetøj, så du er sikret den laveste pris, hvis du finder den billigere et andet sted. Ellers kan du vente til den kommer på tilbud, hvor du kan være heldig at få den til en endnu bedre pris!

Hvad gør den unik?

Womanizer Starlet 2 er karakteriseret ved sit diskrete design, der gør den let at skjule i håndfladen og ikke mindst nem at have med i håndtasken.

Starlet 2 har i modsætning til de andre varianter, ikke så mange suge-intensiteter. Dog har den hele 4 intensiteter som nok være nok til mange skønne orgasmer i fremtiden. I hvert fald kunne Starlet 2 lige det, der skulle til for at drive mig til lange og intense orgasmer. Noget der overraskede mig var, hvor lydløs den var. Ifølge mine tidligere erfaringer med sexlegetøj støjer det oftest mere, jo mindre det bliver, men det var langt fra tilfældet her.

Selvom Starlet 2 ikke kommer med ligeså mange funktioner (Autopilot, flere intensiteter, vibrationer) som de større Womanizer modeller, får den min varmeste anbefaling. Den gør det muligt opleve den vidunderlige Pleasure Air Teknologi og lade dig fortrylle af alt det Womanizer står for!

Fordele:

 • 4 Skønne Suge-intensiteter
 • Utrolig lydløs – Diskret at bruge
 • 100% vandtæt – (Nyd den under bruseren eller i badekaret)
 • Lille Størrelse – (Perfekt til håndtasken)
 • Genopladelig Vibrator
 • Fremstillet i højkvalitets silikone og ABS
 • Prisen – (En af de billigste Womanizer)

Intet sexlegetøj er uden nogle ulemper, men til gengæld er det ikke de støre deal-breakers, der er tale om.

Ulemper:

 • Ikke nær så mange suge-intensiteter som de større varianter
 • Kommer ikke med smart-silence funktionen
 • Ingen autopilot funktion
 • Forkæler kun klitoris

Hvis det ikke var nok, kan du se den officielle video fra Womanizer, der kort forklarer de indbyggede funktioner Starlet 2 kommer med.

Officiel video om Womanizer Starlet 2

Test: Womanizer Premium – Alt hvad kvinder drømmer om!

Premium er angiveligt det bedst sælgende Womanizer produkt overhovedet. Og hold da op, det er der godt nok ikke noget at sige til. Faktisk har netop denne model vundet adskillige priser og flere “bedst i test”. Nogen kan godt lade sig skræmme lidt af prisen, men den er uden tvivl hver en krone værdig. Her få man for alvor en tro følgesvend for livet. Jeg betragter Premium som en større udgave af min starlet 2, der samtidig er udstyret med langt flere funktioner. Her i blandt den utrolige Autopilot-funktion.

Wow… En klitoris stimulator

Mit førstehåndsindtryk var suverænt; aldrig har jeg haft så luksuriøst et produkt i hænderne. Kvaliteten både ses og mærkes helt ned til mindste detalje. Og funktionaliteten! Jeg ved slet ikke, hvor jeg skal starte… Her kan man opleve hele 12 fantastiske suge-intensiteter, så man skal ikke være bange for, at der ikke er et program til ens personlige smag. Personligt var jeg mest til intensiteterne i mellem-styrke, da nogen simpelthen blev for intense for min smag. Knapper er ligesom på de andre Womanizer nemmere at betjene med simple tryk, der får dem til at lyse op.

Hurtigt efter at have brugt den et stykke tid, opdagede jeg Autopilot-funktion. Her skifter den som tidligere nævn vilkårligt mellem de 12 intensiteter, hvilket virkeligt giver en uventet og unik stimuli. Det var virkelig en succes, og nogen gange helt ulideligt rart at være i.

Premium er ligesom Starlet også meget lydsvag, men ikke nok med det, så kommer den med en speciel smart-silence funktion, der gør at den ikke starter uden at være i kontakt med huden. Genialt, hvis man pludselig skulle få uventet besøg!
Så har man råd til at ofre lidt mere, så anbefaler jeg på det kraftigste Womanizer Premium. Et køb du sent vil fortryde, og hvor jeg godt tør at garantere dig et utal af skønne orgasmer. Men pas på, den er meget vanedannende. Jeg er i hvert fald blevet meget afhængig af min!

Fordele:

 • 12 Fantastiske suge-intensiteter
 • Utrolig lydløs
 • Smart-silence – (Starter først ved kontakt med huden)
 • 100% vandtæt – (Tag den med under bruseren)
 • Elegant og stilrent design
 • Genopladeligt vibrator
 • Fremstillet i medicinsk silikone og ABS af høj kvalitet
 • Auto-pilot – (Vilkårlig stimulans, må bare prøves!)
 • Flot silkepose til opbevaring medfølger

Ulemper:

 • Forkæler kun klitoris
 • Prisen er i den høje ende af skalaen

Test: Womanizer Duo Black – Uvirkelige dobbelt orgasmer

Okay, nu har jeg godt nok talt rigtig pænt om både Starlet 2 og Premium, men Duo hold da op! Det er en liga helt for sig selv og derfor vil det ikke være fair at sammenligne de tre. Aldrig før har jeg oplevet noget lignende, det skyldes især den indvendige vibrator til g-punktet. Aldrig før har jeg troet, at jeg nogensinde skulle opleve en dobbelt orgasme, men med Duo blev fantasi pludselig til virkelighed.

Duo adskiller sig fra de to andre ved vibrator-skaftet, der har den perfekte form til at forkæle ens G-punkt. Det skyldes, at skaftet har en let buet top, hvilket gør at g-punktet er let at ramme efter man har prøvet sig lidt frem. Skaftet har hele 10 vibrationsmønstre, så man kan være sikker på at finde et program og en styrke der passer perfekt til ens egne præferencer. Womanizer Duo har præcist som Premium Klitoris Stimulatoren 12 skønne suge-intensiteter, der kombineret med det vibrerende skaft giver en uvirkelig følelse af nydelse ind- og udvendigt.

Drømmen bliver til virkelighed

Der går ikke mange sekunder fra legen er startet til, jeg vrider mig i de vildeste orgasmer en kvinde kan drømme om. Der bliver både revet i lagnet og mine støn får lov til at fylde rummet. (Så meget for at være diskret). Duo er den helt store Womanizer og er udstyret med både deres Autopilot samt Smart-Silence. Én lille ting som jeg bed mærke i, da jeg åbnede pakken første gang var, at der medfølger et ekstra suge-hoved i et lidt større format, hvilket jeg synes er en rigtig god ekstra gave. Med tiden kan det være en fordel at skifte suge-hovedet og for nogen kan det være med med en i et lidt større størrelse, hvis det føles bedre omkring klitoris

Hvis du ikke allerede er bekendt med det, så er det altid en god ide at bruge en vandbaseret glidecreme, når det kommer til sexlegetøj. Samme råd vil jeg anbefale med Duo samt de andre varianter. Det gør altså bare legen mere gnidningsløst samt indsættelsen af skaftet ekstra behageligt. Smid også en lille smule glidecreme omkring suge-hovedet, da det kun gør din nydelse bedre med produktet.

Fordele:

 • Skønne dobbelt orgasmer! (Klitoris & Vaginalt)
 • 10 Vibrationsmønstre.
 • 12 Fantastiske suge intensiteter.
 • 100% Vandtæt (Tag da den med i badet).
 • Elegant & Luksuriøst design
 • Genopladelig vibrator
 • Fremstillet i medicinsk silikone og ABS
 • Smart-silence – (Starter kun ved kontakt med huden)
 • Auto-pilot – (Lad tilfældighederne tage over)
 • Smuk silkepose til opbevaring.
 • Ekstra sugehoved til at skifte med

Ulemper:

 • Prisen (En af de dyreste vibratorer, jeg kender)

Hvilke positioner kan jeg bruge Womanizer i?

Fra Womanizer selv er her 9 forskellige positioner, man kan nyde deres stimulatorer i under alene leg eller sammen med din partner. En af mine favoritter alene er nr. 2, da jeg under mine orgasmer godt kan “sprætte” lidt, den gør det nemlig muligt at holde bedre på vibratoren, når jeg kommer.
Med min partner kan jeg ikke komme udenom nr. 7. En allerede skøn stilling “Doggy” er kun blevet bedre, efter jeg har fået fingrene i Womanizer. Det bedste ved at få nyt sexlegetøj, er alle de nye stillinger og omgivelser man kan give sig i kast med at udforske.

Forhåbentligt har du fået svar på nogle af de spørgsmål, du har siddet med ellers håber jeg du vil smide en kommentar herunder. Det vil gøre det muligt for mig, at vende tilbage til indlægget senere hen og hjælpe med at besvarer evt. spørgsmål bedst muligt udefra min egen erfaring.

Tak fordi du læste med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *