Gæstindlæg: Fleshlight – Alt, hvad du skal vide om Fleshlight i dag

Gæsteindlæg fra personerne bag Lovebuddy.dk og Eroti.dk

Sexlegetøj er blevet mere almindeligt gennem årene – og nu bliver der også fremstillet en masse sexlegetøj til mænd.

Fleshlights er blevet mere acceptable, eller normale i hverdagen, og du vil måske være overrasket over at høre, at en fleshlight faktisk er det mest populære stykke sexlegetøj i hele verden? Men hvad er det egentligt?

Hvad er fleshlight?

En fleshlight er, som navnet antyder noget, der minder om hud og er formet som en lommelygte. Produktet er også kendt som en ’pocket pussy’, og er altså et cylinderformet sexlegetøj, som en mand kan have nydelse af.

En fleshlight kan findes med indre sleves, der er fremstillet til at efterligne vagina, mund eller anus. Derved kan du købe præcis den fleshlight, der tilfredsstiller dine behov og lyster. Herudover fås produktet også i forskellige farver, og de kan endda findes som direkte afstøbninger af kendte personers (inden for pornobranchen) vagina.

Produktet er fremstillet i ftalat-fri polymerer, og selve materialet går under det engelske navn ”Real Feel Superskin” – derved er det hverken fremstillet af plastik, silikone eller lignende. Virksomheden bag produktet siger, at produktet er dækket af en række patenter, og derved er det præcise materiale en hemmelighed.

Sexlegetøj i dag

I dag er tabuet omkring sexlegetøj næsten brudt, og mange bloggere er ikke blege for at dele deres seksuelle oplevelser med tusinder af mennesker over internettet.

Som sagt er firmaerne også begyndt at fremstille sexlegetøj til mænd, hvilket jo egentligt ikke er nyt ifølge historien. Det nye er dog, at det ikke kun er i form af vibratorer og dildoer længere, men også i form af fleshlight, som primært er tiltænkt det mandlige køn.

I dag er sexlegetøj altså noget, der bliver produceret i stor stil om end du er til vibratoren, dildoen eller fleshlight. Det er ikke længere noget, som du skal være bange for og mange står stolt ved at bruge sexlegetøj i hverdagen.

Sexlegetøj inkorporeres også i sexlivet, på den måde at det også bruges sammen med en partner. Hvis kvinden vil forkæle sin mand, kan hun bruge et fleshlight, og hvis manden vil forkæle kvinden, kan han bruge en dildo eller vibrator.

Dette giver meget god mening, da mange nok ville sætte spørgsmålstegn ved, at en fleshlight er verdens mest solgte sexlegetøj. Men hvis mænd, der er i et fast parforhold, også kan nyde godt af dette sexlegetøj, giver det høje salg meget god mening.

Hvis du som kvinde synes, at der skal ske noget spændende i soveværelset, er dette en fantastisk mulighed. Der er nemlig mange mænd, der kan være lidt skeptiske overfor sexlegetøj. Hvis du inddrager en fleshlight som det første stykke sexlegetøj, åbner du døren for en helt ny verden – og din mand vil helt sikkert være med på ideen, når han først har prøvet dette populære produkt.

Dengang og nu

Førhen har traditionen været, at du skulle finde en kæreste hurtigst muligt, så I kunne blive gift, få børn og leve lykkeligt til jeres dages ende. I det moderne samfund er det ikke længere helt, sådan det ser ud.

Pointen er: I dag kan du finde kærligheden, som du ønsker at finde den, eller du kan helt lade være.

Dette er blot én måde, hvorpå samfundet har ændret sig i en positiv og åben retning; en anden er, at tabuet omkring sexlegetøj er ved at forsvinde. Det er mere og mere almindeligt at finde en dildo eller vibrator gemt væk i undertøjsskuffen, og endda så almindeligt, at nogle producerer sexlegetøj, der er så pænt, at du kan have det stående fremme. Desuden er sexlegetøj til mænd, som for eksempel fleshlight, også begyndt at blive til noget, hvilket blot viser en yderligere udvikling.

Hvorfor er fleshlight blevet så populært over de sidste år?

Det er allerede blevet nævnt kort, at produktet både kan anvendes alene og af par, men dette er blot en af grundene til, at fleshlights er blevet så populære.

Dette er nemlig det stykke sexlegetøj for mænd, der minder allermest om den ægte vare. Der kan være en del mænd, som af den ene eller den anden grund, ikke har sex med kvinder særligt ofte. Derved er det en kæmpe fordel at have en fleshlight, da man stadig får fornemmelsen af at være sammen med en rigtig kvinder. Men så kan du spørge dig selv – er der alternativer? Og ja, det er der.

Et af de mest kendte alternativer til en fleshlight er en sexdukke. En sexdukke giver et endnu mere realistisk billede af virkeligheden, men der er også visse ulemper ved dette produkt. Det kan være svært at gemme en sexdukke af vejen, når der kommer gæster på besøg, og prisen er også væsentligt højere. Dette er en af de største grunde til, at netop dette produkt er blevet så populært over de sidste mange år.

Med en fleshlight får du høj kvalitet til en fræk pris

Dette sexlegetøj til onani kan bruges af alle mænd, og du kan endda finde alt muligt lækkert ekstra udstyr til din fleshlight, så oplevelsen bliver ved med at udvikle sig.

Produktet bliver fremstillet i en meget høj kvalitet, og hvis du behandler din fleshlight ordentligt kan du have den i rigtig lang tid. Onaniproduktet giver en helt autentisk oplevelse, hvad angår materiale, temperatur og fornemmelse.

Et af de førnævnte stykker ekstraudstyr er en Shower Mount. Dette stykke tilbehør til din fleshlight kan give dig en endnu bedre oplevelse. En Shower Mount er en sugekop, der kan sætte fast på glatte overflader – for eksempel i badet. Derved behøves du ikke at holde din fleshlight, mens du onanerer, og derved kommer oplevelsen til at føles endnu mere autentisk.

Hvornår og hvorfor kom dette sexlegetøj på markedet?

Fleshlight ramte første gang markedet for cirka 20 år siden, og siden da er det kun gået fremad for produktet. Flere og flere mænd anvender sexlegetøjet – og det er netop derfor, at det blev produceret. Der var en hul i markedet, hvor der var plads til et kvalitetsfyldt stykke sexlegetøj til mænd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *