Delight – Bækkenbundskuglesæt 2 Stk Pink

169,00 kr.

2 på lager

100 ml klick vandbaseret glidecreme fra RFSU
89,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Tag kontrol over din bækkenbundstræning med Delight’ Bækkenbundskuglesæt. Sættet indeholder 2 forskellige bækkenbundsdkugler med hver sin vægt og dimensioner. Sættet er velegnet til begyndere.

  • Sæt – Til hele din træning med bækkenbundskulger
  • Elegant Æske – God opbevaring mellem træning
  • Hul – Snoren kan forlænges, hvis det ønskes

Kombiner knibeøvelserne med Delight’ bækkenbundskuglesæt, og oplev hurtigt en strammere bækkenbund. Sættet indeholder 2 stk. bækkenbundskugler med hver sin vægt og dimensioner. Den lille bækkenbundskugle har en vægt på 40 g, længde på 9 cm. (hvoraf snoren udgør 5 cm.) og diameter på 3,4 cm. Den store bækkenbundskugle har en vægt på 80 g, længde på 13,5 cm. (hvoraf snoren udgør 5,5 cm) og diameter på 3,4 cm. Vi anbefaler at du betragter sættet, som et trinvist program for træning af din bækkenbund. Start med den bækkenbundskugle til du begynder, at kunne mærke resultatet, hvorefter du tager den store bækkenbundskugle i brug. Delight’ Bækkenbundskuglesæt er særdeles velegnet til begyndere.

Begge bækkenbundskugler er fremstillet i højkvalitets medicinsk silikone. Materialet er silkeblødt, så du er sikret en behagelig og nænsom indsættelse. Bækkenbundskuglerne har begge snorer i enderne, så du nemt kan trække dem ud efter træning. Eller nemmere tilpasse dybden under træning. Er pink ikke dig? Så findes sættet også i lilla her på siden.

Vægt0,180 kg
Materiale

Silikone

Farve

Lyserød

Længde (cm)

13

Bredde (cm)

3,4

Vandtæt

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Delight – Bækkenbundskuglesæt 2 Stk Pink”

Du kunne også være interesseret i...

4.7 ud af 5.0