159,00 kr.

På lager

Husk også:

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

4.7 ud af 5.0

You2Toys – Bang Bang Penispumpe

Oplev en markant penisforøgelse med en Bang Bang penispumpe fra You2Toys. Forkæl dig selv og din partner med en større, fyldigere og mere sensitiv erektion! Kan med fordel anvendes før samleje eller onani.

  • Få nemt en større & fyldigere erektion
  • Mere sensitivitet – Bedre sex og onani
  • Ventil – Let at kontrollere trykket i sleevet

Gør legen endnu bedre med penispumpen Bang Bang fra kvalitetsbeviste You2Toys. Forfør din partner med en større og fyldigere erektion og forkæl dig selv med en øget sensitivitet. Hvem har ikke drømt om lidt ekstra forneden? Med en penis pumpe kan du gøre dine drømme til virkelighed. Pumpen kan med fordel bruges før onani eller samleje og er nem at anvende. Lad blot din penis omslutte af sleevet. Mærk straks et pirrende vakuum, når du begynder at pumpe. I takt med du pumper, vil du mærke hvordan blødes trækkes ud i din penis.

Da sleevet er transparent, kan du nemt følge med i hele processen og se din penis vokse sig stor og stærk. Efter brug vil du ikke blot opleve en større penis, men også nyde en øget sensitivitet, hvor selv små berøringer føles utrolig stimulerende. Brug evt. en penisring efterfølgende og forlæng den skønne følelse! Sleevet har en indsættelseslængde på 18,5 cm. og sleevets åbning har en diameter på 2,5 cm. (fleksibelt). Bang Bang er derfor mindre en mange andre pumper på markedet, men kan stadigvæk bruges af de fleste mænd.

Ved hjælp af ventilen kan du nemt lukke trykke sleevet ud efter brug. Bemærk, at du ikke kan opnå en permanent større penis med en penispumpe. Det er en skrøne! Dog kan du opnå en markant øget størrelse før og under samleje eller onani.

Materiale

ABS, PVC, TPE

Farve

Transparent

Vibration

Nej

Længde (cm)

19,5

Bredde (cm)

5,3

Vandresistent

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “You2Toys – Bang Bang Penispumpe”