Pipedream – Begynder Penispumpe

139,00 kr.

2 på lager

20 ml vandbaseret glidecreme fra Just Glide
29,00 kr.
Rensevæske til Sexlegetøj 150 ml-03
50,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Forkæl dig selv eller en du holder af med en længere og fyldigere erektion. Med en begynder penispumpe fra Pipedream, kan du nemt og sikkert øge din potens og følsomhed i et pirrende vakuum, der til sammenligning føles som en intens blowjob. Perfekt før onani eller samleje!

  • Øg følsomheden i et fortryllende vakuum
  • Få en gratis penisring med i købet
  • Opnå en større og bedre erektion

Pipedream Begynder Penispumpe – øger potens og følsomhed

Der er mange fordele ved at involvere en penispumpe i legen! Som du nok allerede har bemærket, så findes der efterhånden en del valgmuligheder, hvorfor det kan være svært at skelne mellem de forskellige. Har du ikke før brugt en penis pumpe, så er Pipedream’ begynder penispumpe et rigtigt godt sted at starte. Med pumpen kan du nemt og sikkert opnå en hårdere og stærkere erektion, samt øge følsomheden i penis til fordel for samleje og onani. Tag klimaks til helt nye højder i et pirrende vakuum, der får selv den mindste berøring til at føles utrolig intens. Perfekt til stamina træning for dem, der ønsker at øge deres udholdenhed.
BEMÆRK: En penis pumpe giver ikke en permanent større penis, men øger størrelsen markant under og efter brug, hvilket kun gør legen endnu vildere!

Begynder penispumpe – Kvalitet og funktionalitet

Pipedream er blandt verdens førende producenter af sexlegetøj. En position de så sandelig har gjort sig fortjent til, da de med deres brede sortiment aldrig er gået på kompromis med kvalitet eller funktionalitet. Pipedream’ begynder penispumpe er ikke nogen undtagelse. Tværtimod!
Pumpen er fremstillet i særdeles holdbare materialer, og er prydet i en smuk blå transparent farve. Med vandpumpen kan du nemt og hurtigt skabe det vakuum i cylinderen, som du behager. Håndpumpen er samtidigt udstyret med en smart ventil, hvor du med et enkelt tryk kan lukke trykket ud af cylinderen. Smartere bliver det ikke!
Pipedream’ Begynder Penispumpe har en komplet længde på 19 cm og diameter på 6 cm. Indgangen til sleevet er dejligt stramt, og meget fleksibelt, så pumpen kan anvendes af de fleste penisstørrelser. Med i prisen får du en gratis penisring, der kan hjælpe dig med at øge din potens.

Sådan bruger du bedst din penispumpe

Det er heldigvis meget nemt at bruge en penispumpe! Før du starter kan det varmt anbefales, at du tager penisringen om penisskaftet, da du på den måde får en endnu mere intens erektion. Derefter lader du dit lem (ikke dine testikler) glide op i sleevet inde i cylinderen. Brug evt. en smule vandbaseret glidecreme til dette. Start altid langsomt ud, hvis du er nybegynder, og stop altid hvis det gør ondt. Vi anbefaler, at du maksimalt bruger pumpen 10 minutter af gangen, hvilket også er mere end rigeligt tid til at se resultater. Lad dig forføre af en forstørret og forstærket erektion, og mærk hvordan selv den mindste berøring føles euforisk. Oplev straks de mange fordele brug af en penis pumpe fører med sig.
Efter endt leg anbefaler vi, at du skylder hele pumpen gennem med lunkent vand, og gnubber den ren hvis nødvendigt. Brug derefter en rensevæske til sexlegetøj, så er du sikker på at kunne glæde af din penispumpe i mange år!

Vægt0,280 kg
Materiale

ABS, Acryl, PVC, TPR

Farve

Blå

Størrelse

M

Længde (cm)

19

Bredde (cm)

6

Vandresistent

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pipedream – Begynder Penispumpe”

Du kunne også være interesseret i...

4.7 ud af 5.0