Viser alle 4 resultater

Womanizer

Bliv sendt i den syvende himmel af fantastisk lufttryk stimulation på klitoris med Womanizer’s unikke Pleasure Air Teknologi. Elsker du g-punkts stimulans, er Duo Black perfekt, da den både rammer g-punktet og klitoris på samme tid. Mærk hvor pirrende luft-stimulans kan være. I tvivl om hvilken, du skal vælge? Læs med i indlægget fra vores kvindelig produkttester om sine erfaringer med Womanizer.


Womanizer - Luksuriøs sexlegetøj i verdensklasse

En orgasme-sikker vinder

Du har måske hørt om Womanizer fra veninderne eller omgangskredsen og tænkt sådan en må jeg eje! Eller måske har du haft skepsis, idet omgangskredsen har lydt alt for opstemte og overdrevne i deres fortællinger om, hvor skønne deres produkter er. Vi kan sige så meget, at Womanizer produkter er så afsindig gode, at det er umuligt at berette om det uden at det lyder overdrevet! Womanizer produkter adskiller sig fra andre klitoris vibratorer med deres innovative og unikke teknologi. De fortryller nemlig ikke blot med vibrationer, men isolerer klitoris og forkæler den med tryk og sug. Det lyder måske mærkeligt? Lad dig ikke kendre af den tanke. Der er intet sexlegetøj til kvinder på markedet, der kan måle sig med dem. Faktisk vil vi gå så vidt at sige, at de er det ultimative sexlegetøj til kvinder. Når man først kigger på et Womanizer produkt, så er det naturligt at skæve lidt til prisen. Prisen for sådan en lækker sag, er nemlig i den høje ende af skalaen. Når det så er sagt, så er de hver en krone værdig. Du får et helt i gennem enestående produkt, som kan følge dig i gennem hele livet og forkæle dig med unikke og skønne orgasmer.

Hvordan virker de?

Når man først betragter et Womanizer produkt, så kan det være svært at gennemskue hvordan det helt præcis virker. Det er der ikke noget at sige til, da deres produkter på ingen måder minder om traditionelt sexlegetøj til kvinder. Man har måske vænnet til tanken om klassiske klitoris vibrator og dildovibrator, og finder derfor en hvis skepsis ved noget så anderledes. Lad dig ikke ikke hindre af de tanker. Investerer du i en Womanizer, er du sikret oplevelser du sent vil glemme. Men hvordan fungerer en Womanizer så egentligt? Her er det nævneværdigt, at deres produkter selvfølgelig adskiller sig fra hinanden, men fælles for alle er deres unikke Pleasure Air teknologi. Teknologien består af et lille sugehoved, der isolerer klitoris i et vakuum. Når først klitoris er isoleret, er det ligetil at forkæle med en meget direkte stimuli. Teknologien fortryller klitoris med forskellige suge og tryk intensiteter, der med garanti vil tage dig til den syvende himmel. Efter de kom på banen, er der blevet opfundet mange alternativer, men hidtil har intet kunne måle sig med kvaliteten af et rigtigt Womanizer produkt.

Hvad skal jeg overveje før jeg køber min første Womanizer?

Når man bevæger sig ud i, at investere i et Womanizer produkt, er det vigtigt at man vælger den, der passer bedst til ens præferencer. Selvom alle deres produkter er enestående og fantastiske, ville det være ærgerligt ikke at vælge det, der passer bedst til ens smag. Her på siden finder du Womanizer Premium, Duo Black og Starlet 2. Fælles for alle tre er som sagt, deres unikke Pleasure Air Teknologi. Men derudover adskiller de sig selvfølgelig på forskellige parametre. Womanizer Premium er den mest solgte model, og har et sugehoved i den ene ende, og et vibrerende skaft i den anden ende. Den kommer med den smarte funktion, at den først starter Pleasure Air teknologien i kontakt med huden. Womanizer Starlet minder meget om Premium, men er udført i et diskret og småt design, der gør den nem at have med på farten. Womanizer Duo Black er en lidt anden liga, da den kommer med et langt vibrerende skaft, der gør den perfekt til G-punkts stimulation. Med Duo Black kan du altså nyde skøn G-puntks stimuli samtidig med, at Pleasure Air Teknologien forkæler dit G-punkts. Perfekt til skønne dobbelt orgasmer.

Er du i tvivl om, hvilken du skal vælge? Eller er du blot nysgerrig på at høre nærmere? Så læs vores komplette test og anmeldelse på vores blog.