You2Toys – Lust Control Vibrator Æg

199,00 kr.

1 på lager

200 ml biologisk vandbaseret glidecreme fra Just Glide
99,00 kr.
Rensevæske til Sexlegetøj 150 ml-03
50,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Vibrator æg med elegant fjernbetjening fra You2Toys. Perfekt til langt og ophidsende forspil, parleg og fræk sololeg. Lust Control har et kraftigt vibrationsniveau, der nemt kan betjenes vha. fjernbetjeningen. Fjernbetjeningen fungerer som nøglering, og har en rækkevidde på 10 meter.

  • Kraftigt vibrationsniveau – Skøn stimuli
  • God rækkevidde – 10 meter
  • 100% Vandtæt

You2Toys Lust Control – Et godt sted at starte

Det er ikke en hemmelighed, at et vibrator æg er et genialt sexlegetøj, når det kommer til par- og solo leg. Af den årsag, findes der efterhånden et utal af valgmuligheder, hvorfor det kan være svært at finde det helt rigtige vibrator æg at starte med. Lust Control fra You2Toys er et rigtig godt sted at starte! Vibratorægget er fremstillet i kvalitets ABS, der er meget modtagelig overfor både vandbaseret og silikone glidecreme. Vibratoren har et kraftigt vibrationsniveau, der nemt kan styres fra den tilhørende fjernbetjening. Fjernbetjeningen har en rækkevidde på 10 meter, og fungerer med sit elegante design som en nøglering. Med sin indsættelse længde på 6 cm. og diameter på 3,5 cm. er Lust Control velegnet til begyndere. Snoren gør det nemt, at tage ægget ud efter brug. Lust Control er 100% vandtæt og anvender 2 x LR-1 batterier, der er inkluderet i prisen.

Lust Control – Frække lege sammen med en partner

Et vibrator æg er perfekt til frække par lege og langt ophidsende forspil, hvorfor mange par også har et gemt væk et sted i skuffen. Som par er mulighederne mange med You2Toys vibrator æg. Kun fantasien sætter grænser for, hvor og hvornår det skal bruges. Overlad kontrollen til din partner eller tag styringen over din partners nydelse. Nyd et langt og frækt forspil, hvor i til sidst ikke kan holde jer fra hinanden. Eller tag ud i det fri, til parmiddag eller familiefrokost, og se om i kan holde masken, mens vibrationerne tager klimaks helt udover det sædvanlige.

Frække alene stunder med Lust Control

Rigtig mange er af den opfattelse, at et vibrator æg udelukkende gør glæde for folk i fast parforhold. Det er dog langt fra tilfældet, da man som single også kan nyde godt af en fjernbetjent vibrator. Med You2Toys Lust Control får du muligheden for, at nyde håndfri leg, hvor du har hænderne fri til at nyde resten af din krop. Læn dig tilbage, og lad vibrationerne gøre arbejdet. Meget bedre bliver det ikke!
OBS: læbestiften medfølger ikke, men bruges som en visuel størrelsesguide.

Materiale

ABS

Farve

Rød

Vibration

Ja

Batteri

2 x LR-1 (inkluderet)

Længde (cm)

6

Bredde (cm)

3,5

Vandtæt

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “You2Toys – Lust Control Vibrator Æg”

Du kunne også være interesseret i...

4.7 ud af 5.0