lilla rabbit penisring med bullet vibrator fra you2toys
Sweet Smile

Sweet Smile – Rabbit Penisring Vibrator

149,00 kr.

Klassisk rabbit penisring m. vibrator fra kvalitetsbevidste Sweet Smile. Perfekt til hede lege med din partner. Oplev en hårdere og kraftigere erektion, og forkæl samtidig din partners klitoris med fantastiske vibrationer fra bulletvibratoren, der også kan bruges for sig selv.

  • Hårdere, stærkere og kraftigere erektion
  • Pirrende klitoris stimulation
  • Bulletvibrator - Kan bruges for sig selv
Antal

  Dag-til-Dag levering

Bestil før kl 17:00

 

Sikker betaling

 

69 dages returret

Rabbit Penisring – En klassiker og sikker vinder!

Rabbit penisringe er nærmest blevet ikoniske gennem årene, hvilket skyldes deres enestående design, der bringer unik og pirrende stimuli til legen. Med Sweet Smile’ Rabbit Penisring Vibrator får man en højkvalitets penisring, der aldrig vil skuffe. Oplev en hårdere, stærkere og kraftigere erektion til fordel for din og din partner. Forkæl samtidig din partners klitoris med skønne vibrationer fra de silkebløde kaninører. Penisringen består af en bullet vibrator med forskellige vibrationsmønstre, der nemt kan tages ud og bruges særskilt, mens legen står på. Penisringen er fremstillet i silkeblød medicinsk silikone, der gør den behagelig at have på. Ringen har en indre diameter på 3,5 cm og er strækbar.

Stærkere og kraftigere erektion – Mere udholdenhed i soveværelset

Med Sweet Smile’ Rabbit Penisring vil du opleve en længere og stærkere erektion til fordel for dig og din partner. Penisringen isolere blodtilførslen i skaftet, hvilket sikrer dig en øget erektion. Ikke nok med det, så kan du med en penisring opleve langt mere udholdenhed i sengen. Perfekt til stamina træning! Hvem drømmer ikke sommetider om at forlænge samlejet? Hvis det er dig, så er Sweet Smile’ Rabbit Penisring lige sagen.

Den perfekte penisring til par!

En af grundende til, at Sweet Smile’ Rabbit Penisring Vibrator er den perfekt penisring til par er, at du med i prisen får en bullet vibrator. Vibratoren kan nemt tages ind og ud under leg, så i kan bruge den særskilt. Oplev en stærkere og bedre erektion fra penisringen samtidig med, at du fortryller din partners klitoris med skønne vibrationer fra den medfølgende bullet vibrator. Meget bedre bliver det ikke! Bemærk, at vibratoren anvender 2 x LR-44 batterier. Batterier er ikke inkluderet i prisen, men forhandles her på siden. 

Produktoplysninger

Sweet Smile
O: 05835370000

Produktinformation

Materiale
ABS
Silikone
Farve
Lilla
Batteri
3 x LR-44
Vandresistent
Nej
Vibration
Ja
Længde (cm)
6,5
Bredde (cm)
3,5
Vandtæt
Nej
Phthalatfri
Ja

Produkt Kommentar

Kommentar (0)