ROMP – Juke Genopladelig Penisring

149,00 kr.

2 på lager

20 ml vandbaseret glidecreme fra Just Glide
29,00 kr.
Rensevæske til Sexlegetøj 150 ml-03
50,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Genopladelig penisring Juke fra ROMP er perfekt til, når samlejet skal være ekstra godt. Penisringen hjælper med at gøre din penis større ved at holde blodet ude i penis. Juke kommer med hele 6 vibrationshastigheder og 4 forskellige mønstre til jeres leg. Juke er en genopladelig penisring og vandtæt, nyd den i badet sammen med din partner. Fremstillet i højkvalitets silikone.

  • Genopladelig – Nyd den igen og igen
  • Vandtæt – Tag den med under bruseren
  • Hele 60 min på højeste vibrations mode

Juke – Genopladelig kvalitets penisring fra ROMP

Er du en person, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet, når den kommer til nydelse? Så kigger du det helt rigtige sted.

Juke fra kvalitetsbeviste ROMP er ikke bare en penisring, men en penisring rig på kvalitet, funktioner og design.

Juke er fremstillet i silkeblød medicinsk silikone, som føles nænsomt og behageligt mod huden. Juke har en komplet længde på 7.3 cm. og selve ringen har en diameter på 2,8 cm. (fleksibel)

Penisringen er udstyret med 4 vibrationsmønstre, hvor du for hvert mønster frit kan vælge mellem 6 vibrationshastigheder. Du kan altså være sikker på, at finde det perfekte program til dine/jeres præferencer. Juke er genopladelig, og kan oplades vha. det medfølgende oplader-stik.

Hårdere, stærkere og mere længerevarende erektion med Juke

Det er måske ikke nyt for dig, at en genopladelig penisring kommer med mange fordele. Hvis det er tilfældet, så kan vi garantere at de samme fordele, og mange flere, også gør sig gældende for Juke.

Med en Juke genopladelig penisring fra ROMP kan du opnå en hårdere og stærkere erektion, samt øge din stamina og udholdenhed i soveværelset.

Når Juke omslutter penisskaftet isoleres blodtilførslen, hvilket giver en øget potens og mere stamina. Perfekt under samleje og onani.

Juke fra ROMP – Den perfekte penisring til par

At penisringen Juke kan vibrere er bare en af mange årsager til, at den er en udsøgt mulighed for par, der ønsker at tage lagengymnastikken til nye højder.

Som du måske allerede har bemærket, så er Juke udstyret med et fold fyldt med stimulationsknopper.

Når den genopladelige penisring sidder som den skal, så kan vibrationerne nydes af begge parter, mens de skønne stimulationsknopper forkæler klitoris i takt med jeres bevægelser.

Med Juke kan man se frem til et utal af skønne stunder med fælles stimuli i hinandens nærvær. Meget bedre bliver det ikke!

Vægt0,110 kg
Bredde (cm)

2,8

Længde (cm)

7,3

Genopladelig

Ja

Farve

Blå

Materiale

Silikone

Phthalatfri

Ja

Størrelse

One Size

Vandtæt

Ja

Vibration

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ROMP – Juke Genopladelig Penisring”

Du kunne også være interesseret i...

4.7 ud af 5.0