Sexshop i 8700 Horsens

DreamDirty.dk er en online sexshop med beliggenhed i 8700 Horsens med over 3.000 produkter på lager.
I vores webshop kan du kan nemt og bekvemt bestille online og derefter afhente din pakke i alle ugens hverdage. Vælg blot afhentning, når du bestiller online inden kl 15, så klargøre vi din ordre samme dag, hvorefter du modtager en SMS, når din ordre er klar til afhentning.

Bestiller du efter kl 15, vil din pakke ligge klar den efterfølgende hverdag, hvor du ligeledes modtager en SMS, når din ordre ligger klar til afhentning.

Hvis du hellere vil bestille online og have din pakke leveret, kan du vælge Postnord eller GLS. Bestiller du inden kl 16, så kan du se frem til at modtage din ordre allerede dagen efter i en udvalgt pakkeboks eller til din privat adresse.

På nuværende tidspunkt kan vi desværre ikke fremvise produkter fysisk før købet, men arbejder på at få etableret et showroom.

Vi sætter en stor ære i at tilbyde en jordnær og forstående kundeservice. Derfor kan du altid forvente at der vil blive taget hånd om din sag, hvis der skulle opstå problemer.

Diskret levering af sexlegetøj

Diskret levering betyder, at leverancen af dit sexlegetøj ikke afslører, hvad der er inde i pakken. Pakken er helt neutral og den er mærket med et bi-navn, hvilket betyder at DreamDirty.dk ikke fremgår på pakken. På den måde ved kun du, hvad pakken indeholder.

Du kan derfor bestille dit sexlegetøj med ro i maven online og afhente det efterfølgende uden at skulle bekymre dig om, at nogen ligger mærke til, hvad du har købt. Udover pakken og labellet er diskret, fremgår vil der, der på dit kontoudtog stå “Bshop”.

Du kan læse meget mere om vores diskrete levering her.

Her finder du vores sexshop i Horsens