• Ny
You2Toys You2Toys - Switch Strap-on 19 cm
You2Toys You2Toys - Switch Strap-on 19 cm
You2Toys You2Toys - Switch Strap-on 19 cm
You2Toys You2Toys - Switch Strap-on 19 cm

You2Toys - Switch Strap-on 19 cm

319,00 kr.
Inkl. moms

Switch er en super lækker strap-on dildo fra kvalitetsbeviste You2Toys produceret i dansk latex. Switch er ligeså god til begyndere, som den er til de erfarne. Den er nemlig udstyret med elastiske bånd, der kan nemt og hurtigt kan justeres, så harness'en sidder perfekt ind til kroppen uden at stramme eller gnave. Switch passer alle kropsbygninger.

Kvalitets dildo for realistisk stimulering
Kan let at justeres - Passer alle størrelser

Alt inkluderet i et sæt - Klar til brug

You2Toy' Switch Strap-on er det perfekte valg til jer, som er på udkig efter jeres første strap-on. Dermed ikke sagt, at Switch ikke vil kunne tilfredsstille de øvede og erfarne.

Oplev hvad en naturtro dildo kan gøre for jeres nydelse og fantasi med sit realistiske design, hvor årerne løber langs skaftet af dildoen. Dildoen er fremstillet i dansk latex. Med sin længde på 19 cm. og diameter på 4 cm. har den en størrelse, som vil kunne tilfredsstille de fleste til perfektion. Det lette bøj hjælper med at ramme G-Punktet og i kan med fordel ligge en pude ind under lænden, da G-punktet så er nemmere at opnå stimulans, for den intense orgasme.

Med sine elastiske bånd passer Switch alle kropsbygninger. Båndende kan let spændes tæt ind til kroppen uden at de gnave og stramme under samlejet. I kan derfor hurtigt og ubesværet tage Switch af og på i soveværelset. Nemmere bliver det ikke!

DreamDirty anbefaler:
- Benyt altid en vandbaseret glidecreme før brug af sexlegetøj
- Skyld altid dit sexlegetøj i lunkent vand efter brug
- Benyt evt. en rensevæske for ekstra hygiejne.

Materialer
Latex
Farve
Sort
Længde (cm)
19
Bredde (cm)
4
You2Toys
Desværre er produktet ikke blevet anmeldt endnu.

Du vil eventuelt også synes om

Produkt tilføjet til ønskelisten