Hvad er G-Punktet? og hvordan finder man det?

G-Punktet, også kendt som Gräfenberg-punktet eller G-Spot, er et område inde i skeden, som flere kan få en intens og kraftig orgasme af at stimulere. Området kaldet “g-punktet” befinder sig cirka 5-8 cm inde i vagina på den forreste vaginalvæg og kan føles hårdt og bølget. når det masseres med fingeren.

Nogle kvinder kan finde g-punktet ved at trykke på væggen i skeden med en finger eller en g-punkts vibrator som hjælp, mens andre har lettere ved at finde g-punktet ved at blive stimuleret oralt eller under samleje (Vi forklarer hvordan senere). Det kan tage tid at lære at finde g-punktet samt lære, hvordan man får mest muligt ud af stimulationen, det er vigtigt at være tålmodig og være åben for at prøve forskellige ting for at se, hvad der fungerer bedst for en selv.

Hvordan finder man G-Punktet?

Hvis du vil prøve at finde dit G-Punkt, kan du prøve følgende metode:

  1. Start med at varme op ved at massere dine ydre kønsorganer og inderlår for at øge blodgennemstrømningen.
  2. Indsæt en finger eller to i skeden (efter behag) og bøj dem mod maven. Hvis det føles lidt ubehageligt i starten, kan du vælge at bruge en glidecreme for at gøre oplevelsen mere behageligt.
  3. Masserer området med cirkulære bevægelser eller en “kom her” bevægelse med fingeren/fingrene. Du kan også prøve at bruge en G-Punktsvibrator eller en dildo med en buet form for at massere g-punktet.
  4. Husk at være tålmodig og tage din tid. Det kan tage lidt tid at finde området og det er ikke alle kvinder, der vil opleve at kunne få en orgasme ved G-Punkts stimulering.

Hvis du vil give dig i kast med at finde dit G-Punkt, så husk at være tålmodig og respektere din krops grænser. Det er vigtigt at have det sjovt og nyde oplevelsen fra start til slut.

Findes G-Punktet virkelig?

Der er fortsat mange debatter om g-punktet findes, da der ikke findes nogen videnskabelige beviser (endnu). Nogle forskere mener, at G-Punktet er en del af klitoris, mens andre mener, at de kraftige orgasmer, som nogle kvinder oplever igennem g-punkts stimulation, skyldes en kombination af fysiologiske og psykologiske faktorer.

G-Punktet er et område, der kan give intense og kraftige orgasmer for nogle kvinder, men for andre kan det være helt ubrugeligt. Det handler om at finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig og din krop.

Dr. Laura Berman sexolog

Det er vigtigt at huske, at seksuelle reaktioner og præferencer varierer fra person til person og at der ikke findes en “rigtig” eller “forkert” måde at have sex på. Man bør altid føle sig tilstrækkelig, uanset om man kan få en g-punkts orgasme eller ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *