Guide: Sådan vælger du den rigtige penisring

Penisringe virker meget simple og meget komplicerede på samme tid. Hvorfor skulle du have lyst til at få en gummiring rundt om dine mest ømme dele på din krop? Det er der faktisk en lang liste af gode grunde til, som kommer her i guiden. Er du i tvivl om din nye penisring skal være i TPR, Silikone eller noget helt tredje, så læs med og bliv klogere på, hvordan du kan få mere ud af din penisring. Hvis du allerede har en penisring, men er du udkig efter nogle gode tips & tricks, så hop til bunden af artiklen, hvor vi har samlet nogle tips, du ikke vil være foruden.

Du har sikkert spurgt dig som før “Hvad gør en penisring endelig?” Som overskriften hinter, så giver en penisring dig mere power! Penisringen giver dig en mere kraftfuld erektion ved at holde blodet ude i penis. På den måde får du en større og mere længerevarende erektion, som du kan nyde under onani eller dele din nye superkraft sammen med din partner til jeres begges nydelse.

Hvad du skal overveje:

Der er mange ting man skal overveje, når man køber sin første penisring. De to vigtigste overvejelser er materialet samt størrelsen. Materialet er det vigtigste, hvis du har en sensitiv hud eller latex allergi, er det vigtigt at du vælger en penisring, der er kompatibel med din hud.

Penisringe kan købes i metal, gummi, latex, silikone, nylon eller læder.

Silikone er dog det bedste materiale, hvis du er begynder på grund af dens bløde- og elastiske-karakter. Silikoneringe har nemmere ved at komme på penis og giver en blidere tryk omkring roden.

Er du derimod erfaren med penisringe, så vil metalringe være en anbefaling. Du skal vide omkredsen af din penis når du køber en metalring, grundet af de jo ikke kan udvides. Så køber du den for smal, så vil den være sværere for dig at få af penis igen efter brug. Men er målene korrekte, så er metalringe med til at “holde om” penis helt perfekt hvilket kommer til at give dig den maksimale nydelse.

Størrelsen er afgørende for at holde din penis tryg. Du bør derfor starte med noget der kan udvides og justeres, så du kan finde den rigtige størrelse til netop din penis. Penisringen bør være stram, men ikke så stram at den påfører dig smerte, gør området bedøvet eller prikkende.
Det er ikke meningen at den skal stoppe din blodtilførsel fuldstændig, kun forsinke den en smule! Men ringen skal heller ikke være så løs, at den kan rykke sig eller glide af under sex. Øvelse gør mester og det samme gør sig gældende indenfor penisringe.

Skulle det gå hen at blive smertefuldt, oplevelse for stor hævelse, blive koldt, miste følelse eller noget andet, så påfør rigeligt med glidecreme og prøv derefter at få ringen af. Det virker måske ikke så slemt at det gør lidt ondt, men hvis du ikke fjerner penisringen i tide så kan det medføre seriøse komplikationer hen af vejen. Herunder koldbrand, som er resultatet af ikke at få oxygen til vævet og dermed sørge for at vævet dør. Hvis du ikke selv lykkes med at få ringen, så skal du afsted til den nærmeste skadestue hurtigst muligt!

Med alt det sagt, så prøver vi altså ikke på at skræmme dig! Det er kun i særtilfælde at folk oplever store komplikationer med deres penisringe.
Vi foreslår dog at købe et sæt med forskellige størrelser, så du kan finde den ring der passer dig bedst, så du undgår evt. problemer! Sørg også for at du ikke bruger ringen i mere end 20 til 30 minutter, da det kan fører til at penisringen begynder at føles ubehagelig at have på. Forhåbentlig giver det her sig selv, efter de sidste mange linjer, men du må aldrig falde i søvn med ringen på!
Og prøv så vidt muligt at gøre en vane ud af at rense din(e) penisring(e) både før og efter brug, så du ikke får uønskede bakterier i dine private dele. Dette kan hurtige gøres med en rensevæske til dit sexlegetøj. En ren penisring er også generelt nemmere at få af efter brug.

Hvilken type af penisring skal jeg vælge?

Nu når vi har fået styr på det lidt mere trælse, lad os så komme videre til de forskellige typer ringe og hvordan man får dem på. Alle de forskellige typer af penisringe har deres egen metode som man bruge, når man påfører dem. Men bare rolig, det er altså mere simpelt end at skifte olie på bilen!

Først og fremmest, så har vi den klassiske penisring, som kræver at din penis er stiv for at påføre. Påfør en lille smule glidecreme for nemmere påføring, enten på penis eller ringen. Og sæt den så på penishovedet, hvor du derfra kan rulle den nedover skaftet og helt ned til roden.

Der findes også ringe, som er designet til dine testikler. Og eftersom testikler plejer at være mere sarte og ømme for berøring, så foreslår vi at bruge en let ring som ikke vejer så meget. I stedet for at tage penisringen over penis, så tager du en testikel ad gangen og forsigtigt skubber den igennem ringen. Det burde gerne ligne at dine testikler nu hænger fra ringen. Og glem ikke glidecreme!

Hvis du derimod leder efter det bedste fra begge verdener, så findes der ringe til det formål også. Nemlig ringe som både omfavner penis og testikler på en gang. I modsætning til den klassiske penisring, så er det vigtigt at du er slap for at påføre den her ring. Så sørg for at få ringen på, før der sker noget interessant i soveværelset (eller andre steder). Påfør en smule glidecreme enten på ring eller testikler (hvad end der fungerer bedst for dig), og skub som tidligere nævnt den ene testikel igennem ringen og den anden derefter. Bagefter “folder” du hovedet af penis igennem ringen også, og “træk” penis ud af fronten! Nu burde ringen være i basen af dine testikler og penisrod.

For generel optimal nydelse og sikkerhed, så skal alle ringe passe komfortabelt og uden “hul” mellem penis/testikler og ring. Det burde blive på, også selvom penis ikke er stiv. Men husk at de ikke må sidde for stramt!

Mere nydelse?

Du har nok allerede opfanget at en penisring kan være med til at øge den mandlige nydelse. Men de kan altså også gøre det bedre for din partner (og ikke kun ved at du holder længere). Imponer din partner ved at påføre en vibrerende penisring! De glider typisk let ned over hovedet og ned af skaftet på samme måde som de klassiske penisringe, men her er der så en vibrator der sidder på toppen eller undersiden af ringen og kan derfor stimulere kvindes klitoris imens.

Vibrationerne kan også vær med til at skabe større nydelse for manden. Og hvis man virkelig vil gøre nydelsen bedre for kvinden, så sørg for at være i missionær eller hende ovenpå (og med ansigterne mod hinanden). Vælger i missionæren, så sørg for at komme så dybt ind i hende som du kan og eventuelt bevæg dine hofter fra side til side frem for ud og ind.
Det er meget få kvinder der kan ramme klimax igennem penetration, så ved at stimulere hendes klitoris på den her måde, vil være med til at forstørre chancerne for at hun opnår “the big O”.

Og vær endelig ikke bleg for at afprøve penisringe med forskellige former og materialer. Nogen af penisringene er udelukkende skabt til at se godt ud, andre har knopper og riller for at gøre det bedre for penis ved at tilfører ekstra stimuli undervejs.
Det er virkelig bare at prøve dig frem, for alle penisser er forskellige og derfor kan du ikke være sikker på at en penisring fungerer for dig selvom den har gode anmeldelser. Nogle mænd melder tilbage at de ikke føler den store forskel med en klassisk penisring, andre melder tilbage at det er det bedste de nogensinde har prøvet og vil aldrig være foruden igen. Så afprøv, for at finde ud af hvad der virker bedst for dig.

Og nu til jer, som elsker at eksperimenter med alle former for nydelse på en gang: penisring med prostata massage. Grib fat i din glidecreme, på med en penisring nedover penis og så et prostata stimulator op analt! Hvem ved, måske er alt den nydelse endda for meget! Anal leg er nøglen til at en mand opnår den bedste orgasme i hans liv.
Forestil dig at kombinere alt det fantastiske fra en penisring sammen med prostata stimulering, ind i jeres seksuelle rutine? Måske er det ikke noget for dig, men du ved det ikke før du har prøvet det mindst en gang. Trods alt, så har mænd et mandligt g-punkt (p-punkt for prostata punkt) analt også.

Gode Tips & Tricks med din penisring

  • Hvis manscaping ikke allerede er noget du gør, så har du måske lyst til at trimme dine hår før du begynder at bruge penisringe, da du ikke har lyst til at et gummilegetøj skal begynde at hive dine hår ud. Vi behøver vist ikke at fortælle dig hvor smertefuldt det kan være.
  • Vi foreslår at du onanerer med din nye penisring på, første gang du skal prøve den. På den måde, kan du vænne dig til den, før du skal bruge den sammen med din partner også. Det er også en god idé, fordi du har tid og plads til at finde ud af om det er noget for dig.
  • Hvis du ikke kan komme med ringen på, så rul den af før du skal til at komme. Dette vil også forbedre din orgasme.
  • En god idé er at tage et varmt bad, inden brug af penisringen, da det er med til at øge blodgennemstrømningen.
  • At bruge et kondom, imens man har en penisring på, kan være en udfordring. At placere ringen over kondomet kan hjælpe med at holde kondomet på, men kan også revne det. Den bedste måde at blande kondom og penisring, er ved at bruge en ring udelukkende på testiklerne eller på både testikler og penis på samme tid. Brug glidecreme for at formindske ubehagelige gnidninger, og brug gerne et blødere materiale (eksempelvis silikone). Hvis du vælger at påføre ringen på både penis og testikler, så er det vigtigt at din penis er slap når du sætter ringen på og selvfølgelig stiv, når du påfører kondomet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *