Fröhle – Professionel Penis Pumpe

229,00 kr.

2 på lager

20 ml vandbaseret glidecreme fra Just Glide
29,00 kr.
Rensevæske til Sexlegetøj 150 ml-03
50,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Penis pumpen fra anerkendte Fröhle, lader dig få en hårdere og mere fyldig erektion hurtigt og nemt. Sleevet er transparent, kan du følge med, mens din penis vokser sig stor og stærk. Fröhle’ Professionelle Penis Pumpe er udstyret med en ventil, så du uden besvær kan lukke trykket ud af sleevet, når du er færdig med at bruge penis pumpen.

  • Giver en mere længerevarende erektion
  • Få en kraftigere og mere fyldig erektion
  • Håndpumpe for nemmere anvendelse

Med Fröhle’ Professionelle Penis Pumpe kan du nemt følge med, mens din penisstørrelse forøges. Få en hårdere, fyldigere og længerevarende erektion med en Fröhle’ Penis Pumpe.

Penis Pumpen kan med fordel anvendes før samleje eller onani til glæde for din partner og dig selv. Omslut din penis med sleevet, før du går i gang med at pumpe. Så snart du begynder at pumpe, vil du opleve et pirrende vakuum, der ligger sig som et tæppe omkring penis. I takt med du pumper, vil du mærke hvordan blodes trækkes ud i din penis for den ekstra fylde. Nyd synet og følelsen af en hårdere og fyldigere erektion og overrask din partner. En penis pumpe vil altså både være til fordel for din partner og dig.

Med sin praktiske håndpumpe bliver det ikke nemmere at bruge din penis pumpe. Du kan helt selv justere trykket, idet du selv vælger, hvor meget luft du vil lukke ud af sleevet. Penis Pumpens sleeve har en længde på 20 cm, så det passer til næsten alle mænd.

Vha. quick-release ventilen på slangens side, kan du nemt og hurtigt lukke trykket ud af sleevet.

Materiale

PVC

Farve

Transparent

Størrelse

L

Længde (cm)

26,5

Bredde (cm)

13

Vandresistent

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fröhle – Professionel Penis Pumpe”

Du kunne også være interesseret i...

4.7 ud af 5.0