Cloneboy lav selv kopi af penis med vibrator
CloneBoy

CloneBoy - Lav Selv Kopi m. Vibrator - Komplet Sæt

259,00 kr.

Cloneboy - Vibrator. Som navnet antyder, så giver sættet jer mulighed for at kopiere partnerens penis. Cloneboy-sættet er lavet til at passe alle former af penis. I sættet medfølger en penisring, der hjælper med at holde penis hård under støbningen, så formen bliver så virkelighedstro som muligt.

  • 100% Naturtro kopi af penis
  • Vibrator kan indsættes for ekstra nydelse
  • 2 x 3D Gel - Hvis uheldet er ude første gang
DreamDirty Anbefaler
Antal
  Ikke på lager

  Dag-til-Dag levering

Bestil før kl 17:00

 

Sikker betaling

 

69 dages returret

Personlig vibrerende dildo, personlig vibrerende nydelse!

Cloneboy m. Vibrator giver dig nu muligheden for at opleve nydelse fra en dildo som ingen anden ejer, samt en dildo som giver dig en velkendt følelse. Dog er der det lille twist, at den samtidig kan vibrere. Cloneboy m. Vibrator er en fordel når din partner er væk, og ikke har mulighed for at forkæle dig med nydelse. Tag sagen i egen hånd og nyd penetration fra en dildo identisk med din partners penis! Den er selvfølgelig fremstillet i 100% naturlige ingredienser som ikke er skadelige for huden, så du skal ikke være bekymret for at indføre den.

Sådan bruger du Cloneboy - Lav Selv Kopi m. Vibrator

I pakken får du: en vibrator, to x 3D gel, en penisring, en rørepind, plastikhandsker og en brugsanvisning. (Har I selv en penisring som er favoritten, så kan den også bruges.)

Fremgangsmåde når man skal bruge sættet:
1. Bland en pose 3D gel op med vand.
2. Sørg for at penis er erigeret med penisringen.
3. Glid penis ned i støberøret og vent til det tørrer.
4. Hæld silikonen ned i formen.
5. Vent 24 timer og nyd synet af en tro kopi af din egen eller din partners penis. Når du har gjort, så har du derefter en dildo med vibrator identisk til din eller din partners penis. Og skulle det gå galt, så er det grunden til at der er to poser 3D gel med for så kan I nemlig prøve igen.

Nem at vedligeholde - Tips & Tricks

Med ordentlig vedligeholdelse kan du have din personlige dildo i lang tid! Efter brug af dildoen, så sørg for at rense den i lunkent vand. Brug derefter rensevæske, og tør den så af. På den måde opnår du den mest hygiejniske rengøring.

Produktoplysninger

CloneBoy
062-008-002-SKINCOLOR-UNI

Produktinformation

Materiale
Silikone
Vibration
Ja
Længde (cm)
23
Bredde (cm)
7,3
Phthalatfri
Ja

Produkt Kommentar

Kommentar (0)