Vi flytter til et større lager, så vi kan desværre ikke pakke din pakke lige nu. Du er velkommen til at lægge ordre alligevel, men de bliver først ekspederet d. 30/10-2024.
Vi beklager selvfølgelig ulejligheden.
Bedste hilsner Dreamdirty

Mandy Mystery – Net Trøje

Original price was: 129,00 kr..Current price is: 99,00 kr..

2 på lager

elegant broderet sort polyester maske fra cottelli
Original price was: 99,00 kr..Current price is: 59,00 kr..

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Forførende net trøje fra kvalitetsbeviste Mandy Mystery, der ikke overlader noget til fantasien. Trøjen er fremstillet i slidstærk og strækbar materiale, der smyger sig om kroppens former og bliver et med huden. Net trøjen kan enten bruges med eller uden BH, og er perfekt til at fræk og pirrende forførelse af en partner.

  • Fleksibelt materiale – Smyger sig om kroppen
  • Perfekt til fræk og pirrende forførelse
  • Passer en størrelse S-L

Net trøje fra Mandy Mystery – Forførende kvalitet

Mandy Mystery er kendt i hele verden for deres store udvalg af erotisk lingeri. Alle deres enestående produkter kan kendetegnes ved særdeles høj kvalitet og smukt design, hvilket netop er derfor så mange kender til navnet.

Når det kommer til kvalitet og design, så er deres net trøje langt fra en undtagelse. Trøjen er fremstillet i slidstærkt nylon og spandex, der er meget strækbart. Det fleksible materiale sikrer et godt fit, hvor trøjen smyger sig om kroppens former og bliver et med huden. Det transparente fiskenet look overlader til noget til fantasien, hvilket gør trøjen perfekt til forførelse og pirrende leg.

Net trøje – Forførelse & ophidsende leg

Som allerede nævnt, så overlader net trøjens transparens intet til fantasien, hvorfor trøjen ikke er anbefalet til de blufærdige. Dog skal det siges, at trøjen sagtens kan bruges kombineret med en BH, hvorfor den også sagtens kan bruges som en festlig mundering.

Det transparente net-design gør den en udsøgt mulighed for forførelse af en partner. Trøjen omfavner kroppens former og giver dig et sensuelt og erotisk look, som ingen vil kunne stå for.

Mandy Mystery Net Trøje – Passer den mig?

Da net trøjens materiale er meget fleksibelt, så kan stort set alle der normalt bruger tøjstørrelse small til large, regne med et perfekt fit!

Af nedenstående kan du læse de specifikke mål. Befinder du dig inde for disse, så kan du være sikker på at net trøjen passer dig.

Specifikke mål:

  • Tøjstørrelse: 36/38 – 44/46
Vægt0,097 kg
Materiale

92% Nylon + 8% Spandex

Størrelse

S-L

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mandy Mystery – Net Trøje”

Du kunne også være interesseret i...

-40%
Original price was: 99,00 kr..Current price is: 59,00 kr..

4.7 ud af 5.0