5 mærkværdige feticher du aldrig har hørt om

Feticher kan være mange ting – også flere ting end du tror. Dette postulat vil du uden tvivl anerkende som værende sandt, når du har læst dette indlæg, hvor vi præsenterer dig for 5 mærkværdige feticher, som du formentlig aldrig før har hørt om.

Gæsteindlæg fra folkene bag Temptations

Når man har en fetich, betyder det, at man reagerer seksuelt ophidsende på et eller andet afvigende. En række af de mere udbredte feticher er for lak og læder eller for fødder.

Ovenstående feticher kender de fleste til, men dykker man ned i området, vil man opdage, at folk kan have feticher for alt muligt obskurt.

En søgning på ’fetich’ på en af diverse pornosider kan for nogle resultere i decideret skræmmende resultater, der kan være både kvalmefremkaldende og grinagtige. Men faktum er, at vi mennesker er forskellige, og dette gælder i høj grad også, hvad angår seksuelle præferencer.

Vi har undersøgt fetich-feltet og fundet 5 underfundige, sjove feticher, som du formentlig aldrig har hørt om.

1) Woolies

Hvis du sad og blev ekstremt opstemt af Forbrydelsen på DR1, er der en chance for, at du har fetichen woolies. I hvert fald hvis liderligheden tog til, hver gang du så Sara Lunds uldsweatre.

Woolies er nemlig en fetish for uld. Lider man af denne fetish, kan man ikke få uld nok.

2) Nebulofili
Hvis din morgenrejsning ikke vil lægge sig, når du står op til en tåget og diset dag, kan det formentlig skyldes to ting.

Dels kan det skyldes, at du er 14-17 år og viril som en hest i brunst, hvorfor du har rejsning i langt størstedelen af døgnets timer. Dog kan det også skyldes, at du har fetischen nebulofili, som vedrører at føle seksuel ophidselse i forbindelse med tåge.

3) Titillagni
Titillagni er både svært at udtale og at forstå for os, der ikke har den fetich. Titillagni vedrører nemlig, at man føler seksuel ophidselse, når man kilder andre.

4) Vorarefili
Denne fetich er dødsensfarlig at have, og den er i vores øjne den mest obskure på listen! Den vedrører nemlig, at man tænder på tanken om at blive slugt hel og fordøjet. Wierd, ja…

5) Dendrofili
Bliver du liderlig, når du ser Pocahontas? Og skyldes det hverken hende eller John Smith, men derimod Bedstemor Piletræ…

I givet fald lider du formentlig af fetischen dendrofili, som vedrører seksuel ophidselse af træer. For nogle involverer fetichen decideret sex med træet, mens det for andre er rigeligt tilfredsstillende blot at dufte til og røre ved den friske bark.

Vi dømmer ingen, men vi vil dog godt advare dig mod at vise lidt for stor begejstring for dryppende harpiks, næste gang du måtte støde på dette ude i naturen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *