You2Toys – 2 stk. Penisring Sæt

49,00 kr.

2 på lager

20 ml vandbaseret glidecreme fra Just Glide
29,00 kr.
Rensevæske til Sexlegetøj 150 ml-03
50,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Forkæl dig selv eller en du holder af med en hårdere og kraftigere erektion. Penisringssættet fra You2Toys indeholder 2 stk. penisringe, der nemt kan anvendes for sig eller sammen, for en øget effekt. Begge ringe er fleksible, og passer alle penisstørrelser.

  • Fleksibelt materiale – Perfekt Fit
  • Hårdere og kraftigere erektion
  • Kan bruges sammen – Øget effekt

Bedre samleje og onani med en eller flere penisringe

Du har måske før hørt hvad man kan opnå med en penisring, men tænkt at det lød lidt for godt til at være sandt. Det er der ikke noget at sige til, da en penisring i sig selv er et meget simpelt stykke sexlegetøj. Når det så er sagt, så skal en penisring bare opleves, og vi vil gerne stå på mål for at de virker. Involver en eller flere penisringe under onani eller samleje, og oplev en hårdere, kraftigere samt længere erektion til fordel for dig og/eller din partner. En penisring isolerer blodtilførslen i skaftet, hvilket fører til en øget erektion.

Penisringssæt fra You2Toys – Perfekt fit

Lyder en stærkere og kraftigere erektion som noget for dig? Så er et penisringssæt fra You2Toys bestemt ikke en ringe start. Sættet indeholder 2 stk. penisringe med knopper, der giver en skøn nydelse til din partner under samleje. Begge ringe har en indre diameter på 1,3 cm, men er fleksible så alle penisstørrelser er sikret en perfekt fit. Penisringene kan nemt bruges kombineret, hvilket fører til en øget effekt.

Bedre potens – Mere Udholdenhed

Ikke nok med, at man med penisringe vil opleve en hårdere og stærkere erektion til fordel for samleje og onani, så vil man også kunne opleve mere udholdenhed. Perfekt til stamina træning! Hvem ønsker sig ikke sommetider at forlænge legen i soveværelset lidt? Gør fantasi til virkelighed med You2Toys – 2 stk. penisring sæt.

Materiale

TPE

Farve

Blå

Størrelse

Sæt

Længde (cm)

12

Bredde (cm)

8,5

Vandresistent

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “You2Toys – 2 stk. Penisring Sæt”

Du kunne også være interesseret i...

4.7 ud af 5.0