Womanizer – Duo Black Klitoris Vibrator

1.058,00 kr.

Tilgængelig på restordre

Rensevæske til Sexlegetøj 150 ml-03
50,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Stimuler klitoris og G-punkt på samme tid og opnå en fantastisk eufori, der med garanti vil sende dig i den syvende himmel. Nyd de pulserende trykbølger, der forkæler din klitoris, mens DUO’s kurvede design fortryller dit G-punkt med skønne vibrationer. Oplev utallige stunder med skønne dobbelt orgasmer.

  • 12 Unikke intensiteter til klitoris & G-Punktet
  • Vandtæt – Nyd den under bruseren
  • Fantastisk stimulation med Pleasure Air

Nydelse i nye niveauer!

Med DUO får du oplevelsen af både klitoris- og G-punkts stimulering, på samme tid. Med dens unikke trykbølger masserer den din klitoris imens den forkæler dit G-punkt med skønne vibrationer, som skaber en fantastisk eufori og giver dig en dobbelt orgasme! Det er ikke for ingenting at Womanizer har udgivet forskellige produkter, men fordi de har erfaret at det virker! Prisvinder ved Sex Toy of the Year ved Xbiz Europa Awards 2019 og SE Luxury Product of the Year 2019.

Hvorfor vælge Womanizer?

Når man kigger på Womanizer – Duo Black Klitoris Vibrator, så kan den godt se lettere forvirrende ud. Men det er den slet ikke! For når først du får din nye Womanizer klitoris- og G-punkts vibrator i hånden, så er den ganske ligetil. Blandt andet på grund af at skaftet er bøjeligt, og derfor ikke svær at indføre. Få nydelsen af opmærksomhed på både din klitoris og dit G-punkt, og oplev fantastiske orgasmer! Womanizer Duo Black anvender nemlig Pleasure Air teknologien og indeholder 12 forskellige tryk-intensiteter samt 10 vibrationsmønstre, og du kan derfor indstille den til hvad du ønsker. Derudover er der indbygget autopilot funktion som kan styre intensiteterne for dig, og veksler mellem blød, medium og intens stimulering. Derfor ved du ikke præcis hvad oplevelsen vil byde på, så læg dig godt til rette og nyd overraskelserne! Og sidst men ikke mindst, så er den vandtæt så du skal ikke være bange for at tage den med i badet! Duo Black slukker selv efter ca. 30 minutter.

Sådan bruger du Womanizer – Duo Black Klitoris Vibrator

Som nævnt, så er Womanizer Duo slet ikke så kompliceret at bruge. Alt du skal gøre er at tænde for din Duo på on/off knappen ved at holde den nede kort, placere hætten (sugehovedet) på klitoris og indføre den, så den kan massere dit G-punkt hvilket ikke er svært på grund af den fleksible krop. Herfra kan du vælge vibrationsmønstre og tryk-intensiteter, så den er tilpasset dine ønsker og behov! Og så nyde at den gør arbejdet for dig, imens du begiver dig imod skønne orgasmer! Hvis du vil ændre på tryk-intensiteten, så trykker du blot på knapperne som ligner en højtaler samt minusset, og vil du ændre vibrationerne så trykker du blot på knapperne som ligner en firkant med rystelser ved siden af og det tilhørende minus. Når du vil slukke for din Womanizer Duo igen, så holder du blot on/off knappen inde i nogle sekunder. Skulle det ske at den mangler strøm, så placeres det magnetiske USB kabel på de to prikker og derefter er den klar til opladning. Det tager cirka to timer at oplade din Womanizer Duo, og du kan opleve at den bliver varm imens den oplader, men det er helt normalt og intet dårligt tegn.

Nem at vedligeholde – Tips & Tricks

Hvis du vedligeholder din Duo Black godt, så kan du se frem til flere år fyldt med orgasmer. Efter brug, så tager du hætten af og skyller den i lunkent vand. For bedste vedligeholdelse, skal du derefter smøre rensevæske på overfladen og så tørre det af. Så får du det bedste og mest hygiejniske resultat, samt en hætte der er så god som ny! Hvis du ønsker en mere intens oplevelse og en mere følsom klitoris, så er et godt tip at smøre lidt vandbaseret glidecreme på hætten. Det gør at vakuum teknologien bliver væsentligt bedre og det bliver nemmere at placere hætten hvor den føles allerbedst under leg.

Vægt0,864 kg
Materiale

Silikone

Farve

Sort

Genopladelig

Ja

Vandresistent

Ja

Vibration

Ja

Længde (cm)

20,5

Bredde (cm)

3,5

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Womanizer – Duo Black Klitoris Vibrator”

Du kunne også være interesseret i...

-23%
Ikke på lager
-29%

4.7 ud af 5.0