Tenga – Variant 6-Pack Onani Æg

299,00 kr.

2 på lager

Rensevæske til Sexlegetøj 150 ml-03
50,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Variant pakken indeholder alle 6 Tenga æg fra SoftBoiled-Serien. Hvert af onani æggene kommer med deres eget unikke mønstre, så du hele tiden får en ny og anderledes stimulans i din onani. Tenga’s æg variant-pakke er derfor til dig, der ønsker at finde det perfekte mønstre eller til dig, der elsker god variation i dit sexliv.

  • Variant Pakke – Prøv alle 6 mønstre på en gang
  • Perfekt Fit – Kan strækkes mellem 6,5-30 cm
  • Hvert æg indeholder en lille pose glidecreme

Med Tenga, er du altid garanteret kvalitetsprodukter til en overkommelig pris. Tenga’ Softboiled Variantpakke giver dig mulighed for at prøve hele Tenga’ Softboiled serie, så du hurtigt kan finde din favorit.

Perfekt til dig, som er i tvivl om hvilket Tenga Æg du skal købe. Og til dig, som blot ønsker skønne og varierende onanioplevelser.
Variantpakken indeholder:
1 x Tenga – Wavy
1 x Tenga – Clicker
1 x Tenga – Spider
1 x Tenga – Stepper
1 x Tenga – Silky
1 x Tenga – Twister

Alle æggene kommer med hvert sit unikke mønster. Og indeholder derudover hver i sær en lille pose med Tenga’ specialfremstillede glidecreme. Æggene har en stræk-funktion, hvilket gør det muligt for dem, at strække sig fra 6,5 cm. til 30 cm. Æggene kan derfor tilfredsstille alle størrelser.

Selvom æggene er fremstillet til engangsbrug, kan du med omhyggelig rengøring, anvende æggene op til flere gange. Tag også et kig på Tenga’ Hardboiled variantpakke her på siden. Hardboiled serien adskiller sig i det de har et mere fast sleeve.

Vægt0,35 kg
Materiale

Silikone

Farve

Transparent

Længde (cm)

6,5 – 30

Bredde (cm)

0,5 – 15

Vandresistent

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tenga – Variant 6-Pack Onani Æg”

Du kunne også være interesseret i...

-29%

4.7 ud af 5.0