Tenga – Spider Onani Æg

69,00 kr.

5 på lager

Rensevæske til Sexlegetøj 150 ml-03
50,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Spider ægget fra Tenga har et utal af indvendige riller. Mønstret giver en pirrende nydelse langs skaftet, når ægget tages i brug. Ægget anvendes som ved et almindeligt handjob og er super let at bruge. Indvendigt medfølger en engangspose med Tenga’s egen glidecreme.

  • Riller – Ekstra god stmulans langs skaftet
  • Ægget kan strækkes fra 6,5-30 cm
  • Ægget indeholder lille pose med glidecreme

Spider-Egg fra Tenga er ligesom resten af serien velkendt for sin kvalitet og nydelse.

Oplev et kvalitets onani-produkt til billige penge. Ægget er et godt startpunkt for begynderen til onaniprodukter. Ægget kan bruges alene eller sammen med din partner.

Spider adskiller sig fra andre Tenga æg på markedet med sit utal af mindre riller på indersiden, der giver en fantastisk følelse helt uden lige.

Inde i ægget finder du en lille pose med vandbaseret glidecreme, som er special fremstillet af Tenga. Du åbner blot posen med glidecreme og hælder det i åbningen på toppen af ægget.

Spider kommer med en one-fit strækfunktion, hvilket giver ægget mulighed for at strække sig 6,5-30 cm under anvendelse. Ægget vil derfor kunne tilfredsstille alle mænd.

Da Tenga’ æg alle kommer med forskellige mønstre, er du sikret at fine det, der passer bedst til dig. Det kan imidlertid være svært at bestemme sig. Af den grund kan Tenga’ Æg også findes som 6-paks. Hhv. variantpakkerne Tenga’ Hardboiled og Tenga’ Softboiled.

Tenga æg er fremstillet til engangsbrug, dog er det muligt at benytte ægget flere gange, hvis du rengører dit produkt efter brug. Husk at tilføje ny vandbaseret glidecreme næste gang, du benytter dit Tenga Æg.

DreamDirty anbefaler at du benytter Tenga’ egen glidecreme til dette.

Vægt0,062 kg
Materiale

Silikone

Farve

Lilla, Transparent

Længde (cm)

6,5 – 30

Bredde (cm)

0,5 – 15

Vandresistent

Ja

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tenga – Spider Onani Æg”

Du kunne også være interesseret i...

-29%

4.7 ud af 5.0