Siden 2005 har Japanske Tenga lavet sexlegetøj til mænd i verdensklasse. De har løbende været forløberen med nye og innovative onani produkter til mandelig nydelse. Et af deres første produkter var Deep Throat Cup’en, der vha. vakuum giver manden følelsen af et dejlig dybt blowjob, mens det indre mønstre stimulerer hele penis. De opdagede hurtigt, at mænd ligesom kvinder ønsker noget forskelligt hver især. Hvilket er grunden til deres Tenga æg serie tog verden med storm. Hvert af de 12 æg har hvert deres unikke mønstre til at stimulere hele penis. Æggene er perfekte til at pifte den klassiske “håndtrold” op med ekstra nydelse. Tenga æg bruges som et normal penissleeve, så du selv kan bestemme trykket omkring skaftet. Tenga kommer med en lille pose af deres egen specialfremstillede glidecreme, der giver den mest optimale glideevne under din onani. Husk vi har prismatch på alle vores varer, så du altid er sikret at få den bedste pris, om du køber dit sexlegetøj.


Tenga - Innovation med nydelse i højsædet

Hvad er Tenga? Og hvorfor er det så populært et sexlegetøj til mænd?

Du har måske allerede hørt om hvor geniale Japanske Tenga er, når det kommer til produktudvikling af innovative og enestående sexlegetøj til mænd. Hvis ikke, så er det et spørgsmål om tid, før du hører om dem i din omgangskreds. Tenga har nemlig taget verden med storm og er på nuværende tidspunkt på alles læber. Det er ikke uden grund, at de har fået så meget opmærksomhed. De laver nemlig nogle helt i gennem fabelagtige produkter, som bare skal opleves. Deres mest kendte produkter, er samtidig de produkter der gjorde dem så populære, nemlig deres Tenga æg serien. Hvert af æggene består af et væld af forskellige varianter af stimulans med hvert deres eget unikke mønstre. Senere kom de med produkter som Deep Throat Cup'en, Spinner Shell og Flip Orb. Der er efterhånden kommet en del sexlegetøj til mænd på markedet, men leder du efter et produkt i højeste kvalitet, så bør du overveje at købe et onani produkt fra Tenga.

Hvordan bruger man et Tenga æg?

Når man først tager et kig på et Tenga æg, kan det umiddelbart være svært at anskueliggøre, hvordan det helt præcis fungerer. Og det nærmest ikoniske design, er ikke ligefrem noget man instinktivt anser for værende et sexlegetøj ved første øjekast. Det diskrete design og størrelse, gør æggene nemme at gemme af vejen. Når først du tager plastikken af dit Tenga æg, får du hurtigt en bedre idé om, hvordan det skal bruges. Under forseglingen finder du en lille pose med deres egen glidecreme, som du putter ned i hullet af ægget. Herefter indsætter du din penis og trækker sleevet og ned langs dit skaft. Nu begynder den indre struktur i Tenga ægget at forkæle dig med dyb og pirrende stimuli, du vil opleve en helt ny fortryllende måde at onanere på. Alle æggene er fremstillet til at være yderest fleksibel og kan strækkes fra 6 cm op til 30 cm uden problemer. Den gode fleksibilitet sikrer, at Tenga æggene kan bruges uanset din penis størrelse. Selvom æggene er fremstillet til engangsbrug, kan de bruges af flere omgange, hvis du rengøre dem ordenligt efter brug. Du skal selvfølgelig huske, at tilføre nyt glidecreme før du bruger dit Tenga æg igen. Til det anbefaler vi deres egen specialfremstillede vandbaserede glidecreme (Egg lotion 65 ml).

Tenga æg eller onani cup?

Går du og leger med tanken om at købe et Tenga æg, så skal du først overveje om et æg er det helt rigtige for dig eller om en af deres onani cup' vil være et bedre valg for dig. Deres enestående pocket pussy' med Vaccum Controller giver en ekstra pirrende suge fornemmelse for en realistisk nydelse under onani. Er du helt ny til Tenga' onani produkter anbefaler vi, at du starter ud med et produkt fra deres æg serie. Simpelthen fordi det er en billig "pocket pussy", der giver en stimulans i særklasse. Hvis du ikke kan få nok af dit æg, kan du efterfølgende investere i en af deres lidt dyrere produkter med mere nydelse.

Men hvilket æg skal jeg så vælge?

Tenga æg findes i en hardboiled serie og softboiled serie, hvor der til hver af serierne findes 6 forskellige æg med hvert deres eget stimulationsmønstre. Forskellen på hardboiled og softboiled er fastheden i onani sleevet. Er dit penisskaft eller hoved følsom bør du vælge et softboiled. Elsker du på den anden side virkelig at kunne mærke mønsteret, så er hardboiled det perfekte valg til dig med sin ekstra fasthed. Det bedste råd, når det kommer til hvilket mønstre, er det der tiltaler dig mest. Har du svært ved at vælge kan du købe en variant pakke med soft eller hardboiled, så du hurtigt kan finde dit favorit Tenga æg og blot købe det i enkelt udgave i fremadrettet

Start det nye år med10% rabat på dit næste køb!

Interesseret i sexlegetøj? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag spændende materiale som Guides, Unikke Rabatter m.m.