Tenga

Tenga har lavet sexlegetøj til mænd i verdenklasse siden 2005 og kommer hele tiden med innovative produkter. Deres mest velkendte produkt er Original Deep Throat Cup, der giver samme føles som et dybt blowjob takket være det indvendige vakuum, der skabes når du bruger onani cuppen. Der findes flere forskellige onani cups (aka. pocket pussy') fra Tenga, der har hver deres feature, så du altid er sikret at finde det mønstre i sleevet eller den længde, du får den bedste stimulans af. Deres Flib Orb Blue Rush er en af de bedste og mest avanceret pocket pussy', der findes på marked. Er du mere til ''håndarbejde'' kan vi anbefale et Tenga onani æg, der virker som et sleeve, der trækkes over penis, for at stimulere hele penis ekstra godt under onani takket være det indvendige mønstre (Psst.. Der findes over 12 forskellige mønstre.)

Underkategorier

Tenga - Innovation med nydelse i højsædet

Hvad er Tenga? Og hvorfor er det så populært et sexlegetøj til mænd?

Du har måske allerede hørt om hvor geniale Tenga er, når det kommer til produktudvikling af innovative og enestående sexlegetøj til mænd. Hvis ikke, så er det et spørgsmål om tid, før du hører om dem i din omgangskreds. Tenga har nemlig taget verden med storm, og er på nuværende tidspunkt på alles læber. Det er ikke uden grund, at de har fået så meget opmærksomhed. De laver nemlig nogle helt i gennem fabelagtige produkter, som bare skal opleves. Deres mest kendte produkter, er samtidig de produkter der gjorde dem så populære, nemlig deres Tenga Egg Series, som består af et væld af forskellige varianter. Senere er de kommet med produkter såsom Onani Cups, deres Spinner Shell og deres Flip Orb. Der er efterhånden kommet en del sexlegetøj til mænd på markedet. I de senere år har vi set en tendens til, at der kommer flere og flere kvalitets onaniprodukter på markedet. Heriblandt Fleshlight, Pipedream, Suck-O-Mat, Autoblow og mange andre. Og så selvfølgelig Tenga, som lever rigtig godt op til, hvad man kan forvente sig af et højkvalitets onaniprodukt.

Hvordan fungerer et Tenga Egg?

Når man først tager et kig på et Tenga Egg, kan det umiddelbart være svært at anskueliggøre, hvordan det helt præcis fungerer. Og det nærmest ikoniske design, er ikke ligefrem noget man instinktivt anser for værende et sexlegetøj ved første øjekast. Det diskrete design og størrelse, gør dem nem at skjule og gemme af vejen. Når først du tager plastikken af dit Tenga Æg, så får du hurtigt en bedre idé om, hvordan de skal bruges. Under forseglingen finder du en lille pose glidecreme, som du putter ned i hullet på dit æg. Herefter indsætter du din penis, og trækker sleevet og ned langs dit skaft. Lad den indre struktur i dit Tenga Æg forkæle dig med dyb og pirrende stimuli, og oplev en helt ny og fortryllende måde at onanere på. En af de store fordele, er det yderst fleksible materiale, der gør dem lige tilfredsstillende for alle penisstørrelser. Selvom deres æg kun er fremstillet til engangsbrug, kan du sagtens bruge dem op til flere gange, hvis du lige husker at rengøre dem ordentligt efter brug. Du skal selvfølgelig også huske, at tilføre mere glidecreme før du bruger det igen. Til det anbefaler vi Tenga’ specialfremstillede vandbaserede glidecreme.

Skal jeg købe et Tenga Æg? Og hvilket skal jeg i sådanfald vælge?

Går du og leger med tanken om at smide nogle penge efter et Tenga Æg, så skal du først og fremmest overveje, hvorvidt det virkelig er et Æg du er interesseret i. Du vil også kunne nyde deres andre fantastiske produkter, eller deres enestående pocket pussy med Vacuum Controller for en ekstra pirrende suge fornemmelse. Hvis du er helt ny til Tenga’ univers anbefaler vi, at du starter ud med et produkt fra deres Egg serie. Men hvilket æg skal jeg så vælge? Tenga Æg findes i en hardboiled serie og softboiled serie, hvor der til hver serie findes 6 forskellige æg. Forskellen på hardboiled og softboiled er fastheden i sleevet. Så hvis du er lidt følsom anbefaler vi softboiled. Er du derimod til hårdhed og fasthed, så er hardboiled det oplagte valg. De 12 forskellige Tenga Egg kommer med hver sit unikke stimulationsmønster, og det er vigtigt du vælger det, der tiltaler dig mest. Har du svært ved at vælge, så anbefaler vi på det kraftigste af du køber en Variantpakke. På den måde kan du hurtigt lokalisere din favorit, så du ved hvad er ude efter næste gang.