Suck-O-Mat – Blowjob Maskine

1.499,00 kr.

Tilgængelig på restordre

Mystim-Hot-Rod-Masturbator-Warmer-01
199,00 kr.

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Suck-O-Mat er et enestående og innovativt produkt, hvor selv den ægte vare snart ikke kan følge med! Oplev det ultimative blowjob og håndfri nydelse med et væld af funktioner. Med Suck-O-Mat er der altid gratis fragt helt til døren!

  • Op til 109 suge-impulser i minuttet
  • Håndfri Onani – Slap af og nyd det dybe blowjob
  • Simple Design – Nem og hurtig at betjene

Kunne du forestille dig det ultimative blowjob? Ligemeget hvor godt du forestiller dig det, så vil dine forventninger bliver overgået af Suck-O-Mat’ enestående og innovative teknologi. Oplev komplet håndfri nydelse med et væld af funktioner. Selv den ægte vare vil have svært ved at følge med det klimaks, som Suck-O-Mat kan drive dig til!

Med en kraftig motor, vil det fleksible silikone sleeve bevæger sig op og ned langs din penis. Samtidig med, at du forkæles af forskellige sugeintensiteter. Sugeintensiterne kan gå fra 42 sug i minuttet på første level til 109 sug i minuttet på femte level. Du kan nemt styre de forskellige sugeniveauer fra kontrolpanelet, så du hurtigt finder din favorit. Inde i sleevet, er der en integreret penisring. Penisringen gør legen endnu mere pirrende, da du vil opleve en hårdere erektion og mere udholdenhed. Kontrolboksen sættes i stikkontakten, så du er garanteret fuld styrke fra start til slut!

Vægt3,145 kg
Materiale

ABS, PP, Silikone, TPE

Farve

Sort

Vibration

Nej

Batteri

Stikkontakt

Længde (cm)

20

Bredde (cm)

2,5

Vandtæt

Nej

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Suck-O-Mat – Blowjob Maskine”

Du kunne også være interesseret i...

-29%
Ikke på lager
-13%

4.7 ud af 5.0