• -15%
  • Spar 15%
strict gates of hell kyskhedsbælte med metal ringe
Strict

Strict - Gates of Hell Kyskhedsbælte

179,00 kr.
152,15 kr. Spar 15%

Nyd frække dominans og kyskhedslege med Gates of Hell kyskhedsbæltet fra Strict. Bæltet har 5 restriktions-ringe der gradvist stiger i størrelse. Den største ring er til kuglerne. Mærk fryden, når din partner ikke kan tilbageholde sin erektion, og ringene strammer til. 

  • 5 ringe - øges gradvist i diameter
  • Monter andet BDSM udstyr 
  • Ring til kuglerne - Et godt fit!
Antal

  Dag-til-Dag levering

Bestil før kl 17:00

 

Sikker betaling

 

69 dages returret

Kyskhedsbæltet Gates of Hell fra kvalitetsbeviste Strict tager klimaks til helt nye højder. Oplev fræk og pirrende dominans- og kyskedslege, hvor underkastelse og kontrol er på menuen. 

Gates of Hell består af 5 ringe, der grådvis øges i diameter. Den største ring bruges til kuglerne, og sikrer at kyskhedsbæltet sidder godt fast under leg. De 4 andre ringe er til for at omslutte skaftet. 

Når først bæltet sidder som det skal, og legen går løs, bliver det svært for dig eller din partner at tilbageholde sin erektion. Oplev det pirrende ved at se sin partner miste kontrollen, så ringene strammes til. 

For enden af kyskhedsbæltet sidder en lille d-ring, der gør det muligt at tilkoble alt dit BDSM udstyr. Hold din partner i kæde og tag for alvor fuld kontrol eller monter små vægte for ekstra tyngde. 

Ringene er fremstillet i højkvalitets metal, og resten er fremstillet i slidstærkt imiteret læder. 

Den mindste restriktions-ring har en indre diameter på 3,2 cm, og den største en indre diameter på 5 cm. Kyskhedsbæltet har en indre længde 10,5 cm. og den totale længde er 13,5 cm. 

Produktoplysninger

Strict
E: AE888

Produktinformation

Materiale
Imiteret læder
Metal
Farve
Sort
Sølv
Længde (cm)
13,5
Bredde (cm)
5
Phthalatfri
Ja

Produkt Kommentar

Kommentar (0)