sort silikone anal dildo med sugekop fra black velvets
Black Velvets

Black Velvets - Silikone Anal Dildo

229,00 kr.

Højkvalitets anal dildo fra anerkendte Black Velvets perfekt til dig, som elsker dyb og fyldig anal stimulation. Med den let buede top er du garanteret målrettet tilfredsstillelse. Den stærke sugekop gør det muligt, at nyde pirrende håndfri leg.

  • Buet top - Perfekt til målrettet stimuli
  • Oplev en dyb og fyldig nydelse
  • Sugekop - Nyd dejlig håndfrie leg                  
DreamDirty Anbefaler
Antal

  Dag-til-Dag levering

Bestil før kl 17:00

 

Sikker betaling

 

69 dages returret

Udlev dine vildeste anale fantasier med en højkvalitets anal dildo fra kendte Black Velvets. Perfekt til dig, som bare elsker dyb og fyldig anal stimulation.

Anal dildoen er udført i et enkelt, men elegant design! Toppen er buet lidt, hvilket sikrer dig en særdeles målrettet anal stimulation (perfekt til prostata stimuli).

Dildoen er fremstillet i 100% medicinsk silikone. Materialet føles silkeblødt, hvilket er med til at gøre indsættelsen nænsom og behagelig. Derudover gør det overfladen utrolig glat kombineret med en god vandbaseret glidecreme. 

Med sin længde på 17,5 cm. (indsættelig længde 15,8 cm) og diameter der strækker sig fra 2,7 - 3,6 cm, er Black Velvets Anal Dildo velegnet til erfarne inde for anal stimulation. Dermed ikke sagt, at den ikke vil kunne nydes af begyndere med lyst til lidt ekstra fylde bagi.

Den kraftige sugekop gør det muligt, at montere dildoen på diverse overflader. Nyd pirrende håndfri leg, hvor du har hænderne frie til at forkæle din partners eller din egen krop.

DreamDirty anbefaler:
- Brug en vandbaseret glidecreme for mere behagelig nydelse
- Skyl din anal dildo i lunkent vand efter brug
- Benyt eventuelt en rensevæske for ekstra hygiejne

Produktoplysninger

Black Velvets
O: 05243360000

Produktinformation

Materiale
Silikone
Farve
Sort
Batteri
Ingen
Vibration
Nej
Længde (cm)
17,5
Bredde (cm)
2,7 - 3,6 cm.
Vandtæt
Ja
Phthalatfri
Ja

Produkt Kommentar

Kommentar (0)