Vi flytter til et større lager, så vi kan desværre ikke pakke din pakke lige nu. Du er velkommen til at lægge ordre alligevel, men de bliver først ekspederet d. 30/10-2024.
Vi beklager selvfølgelig ulejligheden.
Bedste hilsner Dreamdirty

PlayHard – Spikes Collar m. Lås & Kæde

Original price was: 399,00 kr..Current price is: 199,00 kr..

3 på lager

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

Råt og lækkert kvalitets halsbånd fra PlayHard, hvor kvaliteten ses helt ned i mindste detalje. Halsbåndet er prydet med nitter, og er udstyret med en O-ring, hvor I kan fiksere den medfølgende kæde.

  • Pikke – Til det rå & frække look under legen
  • Lås m. Nøgle – Gør aftenen lidt frækkere
  • O-Ring – Sæt en ny kæde eller reb i

Råt Halsbånd fra PlayHard til jer, der er på udkig efter et frækt og elegant halsbånd til pirrende dominanslege! Halsbåndet er udstyret med metalnitter, der giver den et råt look. På halsbåndets forside sidder en stor O-ring, hvor du kan fiksere en kæde, snor eller lignende. Front-ringen har en indre diameter på 5 cm. Med i prisen følger en kæde med håndtag, så du kan tage kontrollen over din partner. Eller lade dig underkaste din partners kontrol.

Kæden har en længde på 55 cm. Håndtaget har en længde på 16 cm. Halsbåndet er udført i flot og eksklusivt design og lavet af imiteret læder. På bagsiden låses halsbåndet fast så bæreren skal gøre sig fortjent til frihed. PlayHard’ Halsbånd kan justeres med bæltespændet på halsbåndets bagside. Halsbåndet kan spændes ind fra en omkreds på 41 cm til 34 cm. Med i prisen får du en hængelås med 2 nøgler.

Vægt0,19 kg
Materiale

Imiteret læder, Metal

Farve

Sølv, Sort

Størrelse

One Size

Længde (cm)

44,5

Bredde (cm)

5

Phthalatfri

Ja

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “PlayHard – Spikes Collar m. Lås & Kæde”

4.7 ud af 5.0