Vi flytter til et større lager, så vi kan desværre ikke pakke din pakke lige nu. Du er velkommen til at lægge ordre alligevel, men de bliver først ekspederet d. 30/10-2024.
Vi beklager selvfølgelig ulejligheden.
Bedste hilsner Dreamdirty

Doc Johnson – Round Butt Plug Small

Original price was: 149,00 kr..Current price is: 119,00 kr..

1 på lager

  • Diskret & Hurtig Levering
  • 69 Dages Returret
  • Fri fragt over 499,-

En buttplug der er designet til at bringe dig uendelige fyldige stimulationer. Den er perfekt til dig der ønsker at udforske inden for den anale verden takket være sin lille størrelse og det bløde materiale.

  • Lavet af PVC materiale af høj kvalitet
  • Udstyret med en rund gribe-fod i bunden
  • Perfekt til nybegynderen inden for anal stimulation
  • En buttplug der uden tvivl vil bringe dig fyldige fornemmelser. Denne buttlug har en velafrundet top der med garanti vil stimulere dig på en ny og spændende måde. Størrelsen er lille og håndterbar og egner sig derfor perfekt til dig der gerne vil udforske dine anale fantasier. I bunden af pluggen er der en rund gribe-fod der vil sørger at den kan benyttes helt uden nogen bekymringer og samtidig nemt kan tages ud igen efter en hed stund. Buttpluggen er lavet af et super blødt og fleksibelt PVC materiale der egner sig perfekt med berøringer mod huden. En anbefaling er, at man benytter sig af vandbaseret glidecreme for at opnå en endnu mere behagelig oplevelse. Den perfekte tilføjelse til en fræk stund i soveværelset.

    Bredde (cm)

    5,1

    Længde (cm)

    9,5

    Farve

    Sort

    Materiale

    PVC

    Phthalatfri

    Ja

    Anmeldelser

    Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

    Vær den første til at anmelde “Doc Johnson – Round Butt Plug Small”

    4.7 ud af 5.0